Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση τροφίμων στην ΣΑΡΙΣΑ

Καθώς το 2022 φτάνει στο τέλος του, ο καθένας μας θα κάνει τον δικό του απολογισμό. Η ακρίβεια, η “ενεργειακή κρίση”, οι επιπτώσεις της επιδημίας είναι μόνο μερικά από τα νέα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ελληνική οικογένεια και δυστυχώς δεν καταφέρνουν όλες να ανταπεξέλθουν εξίσου.

Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν χρειαζόμαστε την εορταστική περίοδο για να αποδείξουμε ότι η κοινωνική διάσταση είναι “το Α και το Ω” για την Ιδεολογία μας. Παρόλα αυτά, δε θα μπορούσαμε να ζήσουμε ούτε τα φετινά Χριστούγεννα χωρίς να προσπαθήσουμε ώστε, όσο περνάει από το χέρι μας, να μην λείψει από κανέναν Έλληνα το γιορτινό τραπέζι, ιδίως όταν πρόκειται για ανθρώπους που μας έχουν στηρίξει ανιδιοτελώς και τώρα έχουν ανάγκη της δικής μας στήριξης.

Καλούμε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν σε αυτήν την προσπάθεια και φέτος να προσέλθουν στον πολυχώρο ΣΑΡΙΣΑ, αύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου από τις 19:00 έως τις 22:00. Προτιμώνται τρόφιμα μακράς διαρκείας, χωρίς προϋποθέσεις ψύξης. Για δωρεές μεγάλης ποσότητας επικοινωνήστε έγκαιρα στο 6982986698. Τυχόν ενημερώσεις για περιπτώσεις ευπαθών συμπατριωτών μας γίνονται μόνο δια ζώσης και με απόλυτη εχεμύθεια.

Ενδεικτικά Είδη:
Ζυμαρικά, Όσπρια, Αλεύρι, Ζάχαρη, Λάδι, Κονσέρβες, Ξηροί καρποί, Γάλα εβαπορέ κ.α.

You may also like...

2 Responses

  1. January 10, 2023

    […] οι Εθνικιστές της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση […]

  2. January 10, 2023

    […] οι Εθνικιστές της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *