2023: Δυο λόγια για όσα πέρασαν και όσα έρχονται

Η έλευση του 2023 σημαδεύτηκε ήδη από τα πρώτα της δευτερόλεπτα με κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες ενός σκοτεινού μέλλοντος που βλέπαμε να έρχεται και σήμερα φαίνεται να αποτελεί παρόν. Χιλιάδες αλαλαζόντων αλλόφυλων κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος δίνοντας στις κάμερες το πολυπόθητο κοινό ενός χαζοχαρούμενου δημάρχου και προμηνύοντας στους λιγοστούς Έλληνες παρόντες αυτό που κάθε καθώς πρέπει δημοκράτης αποκαλούσε «ρατσιστική θεωρία συνωμοσίας»: την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ τους!

Κι όμως, αυτές οι σοκαριστικές εικόνες, που δεν θυμίζουν σε τίποτα Ελλάδα, δεν ήρθαν από το πουθενά. Την πορεία προς αυτές υποδέχτηκε ένα μεγάλο μέρος του λαού μας με επιτηδευμένο ενθουσιασμό. Επί χρόνια ΜΜΕ, πολιτικοί, «καλλιτέχνες» και λοιποί καλοπληρωμένοι καθοδηγητές της κοινής γνώμης στολίζουν με φτηνά ρητορικά φτιασίδια την προοπτική μιας πολυφυλετικής και «πολυπολιτισμικής» Ελλάδος. Στοχεύοντας κυρίως στην Ελληνική νεολαία έστησαν το ψευδές και διεστραμμένο όραμα της δήθεν ειρηνιστικής συνύπαρξης της «μιας και μοναδικής ανθρώπινης φυλής» που «δεν βλέπει χρώματα». Ένα όραμα που δεν χρειάζεται παρά λίγες στιγμές για να καταρρεύσει, όταν το «I stand with refugees» πληρώνεται με τις βόμβες του τζιχάντ που κομματιάζουν παιδιά σε χριστουγεννιάτικες γιορτές και όταν η… «multiethnic κουζίνα» στο κέντρο της πόλης πληρώνεται με ορδές δυσγονικών αφρικανών και ασιατών που απομονώνουν και περικυκλώνουν ανυποψίαστες κοπέλες.

Όμως, για να φτάσουμε σε αυτή την συλλογική αναισθησία προηγήθηκε μια άλλη συστηματική διαφθορά της ατομικής αντίληψης για τον ίδιο τον εαυτό. Με πρώτο εργαλείο τα τεχνολογικά μέσα οι νέοι (όλων των τελευταίων δεκαετιών) αλυσοδέθηκαν στην εκάστοτε «τάση της εποχής». Ως έρμαιο των καταστάσεων ο μέσος Έλληνας έμαθε να «τρέχει» πίσω από καθετί το ξενόφερτο και το ακολουθεί σαν μανιασμένος. Μουσική άτεχνη και παρακμιακή που προωθεί τον αυτοκαταστροφικό τρόπο ζωής. Μόδα που επιβάλλει πρότυπα ανθυγιεινά και ψεύτικα, στημένα έτσι ώστε ο άνθρωπος να χάνει τον εαυτό του στην προσπάθεια να τα φτάσει. Η φυσική ανάγκη για συναισθηματική σύνδεση με ένα σύνολο βιολογικά όμοιων, δηλαδή για την αγάπη προς την Εθνική κοινότητα, θάφτηκε κάτω από την σαβούρα των παραπάνω αντιπερισπασμών. Έτσι, η μόνη εναπομένουσα «αγάπη» είναι μια ρηχή εγωπάθεια, που ικανοποιείται μόνο με εκείνες τις διασκεδάσεις και ουσίες που οδηγούν τις προκλήσεις της ζωής στην λήθη και αντιμετωπίζει με ακηδεία κάθε συνειδητοποίηση της πραγματικότητας.

Και το 2022, πολλοί νέοι εγκλωβίστηκαν σε αυτήν δίνη του σύγχρονου τρόπου ζωής μη καταφέρνοντας να βοηθήσουν τον εαυτό τους, όχι όμως όλοι! Υπήρξαν και αυτοί που αναγνώρισαν την πηγή του «κακού» και θέλησαν να αλλάξουν ριζικά τον εαυτό τους, την ζωή τους αλλά και τον κόσμο γύρω τους. Υπήρξαν αυτοί που κατάλαβαν ότι δεν τους ταιριάζει η επιβαλλόμενη ψευτιά, ότι μια έξοδος με καταχρήσεις δεν θα προσφέρει τίποτε περισσότερο από τον πονοκέφαλο της επόμενης μέρας, ότι το να γίνουν κακέκτυπα άλλων δεν είναι το μέλλον που ονειρεύονται.

Το μέλλον που ονειρεύεται το κάθε υγιές παιδί και κάθε νέος δεν μοιάζει τελικά καθόλου με αυτό που μας διαφημίζουν. Ονειρευόμαστε την Ελευθερία, που δεν μπορεί να επέλθει όταν πρώτα απ’ όλα το Έθνος μας, η μεγάλη μας οικογένεια, είναι σκλαβωμένο κάτω από τον ζυγό του αρρωστημένου κράματος μαρξισμού και καπιταλισμού. Ονειρευόμαστε την Πίστη στον διπλανό μας, που θα μπορούμε να εμπιστευτούμε γιατί είναι Αίμα μας, και στα Ιδανικά μας, την σημαντικότητα των οποίων να συναισθανθούμε πλήρως γιατί μορφοποιήθηκαν από τους δικούς μας προγόνους. Ονειρευόμαστε την Πατρίδα, τον δικό μας τόπο τον οποίο έχουμε δικαίωμα να διατηρήσουμε σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της ψυχοσύνθεσης του δικού μας Λαού.

Όσοι μπορέσουν να αντιληφθούν τα παραπάνω ως την φυσική αρμονία των πραγμάτων, που μόνο αυτή μπορεί να φέρει ατομική και συλλογική ευημερία, έχουν να ελπίζουν πολλά για το 2023. Όσοι θελήσουν να ενεργά να αλλάξουν τον κόσμο προς αυτή την κατεύθυνσή έχουν μια επιλογή, τον Αγώνα μέσα από τις τάξεις του Μετώπου Νεολαίας και της Χρυσής Αυγής. Έναν Αγώνα που μέσα από την ακτιβιστική και συναγωνιστική ζωή προφέρει σε έναν κόσμο σκλάβων πραγματική ελευθερία: Την ελευθερία του να παίρνεις το μέλλον στα χέρια σου έχοντας για στήριγμα, και όχι εμπόδιο, τον διπλανό σου!

Ως Μέτωπο Νεολαίας, ευχόμαστε σε κάθε ελεύθερη Ελληνική ψυχή ένα νέο έτος γεμάτο Αγώνα και Δόξα για τον Εθνικισμό, τον μοναδικό δρόμο αντίστασης που έχουμε ορκιστεί να ακολουθούμε «όσο κι αν ακούγεται παράλογο για τους λογικούς, που έχουν μάθει να είναι σκυφτοί και προσκυνημένοι», κατά τα λόγια του Αρχηγού μας!

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *