Συγκέντρωση για την υπεράσπιση της Μακεδονίας!

Γίνεται πλέον φανερό σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιλέξει την πλήρη σύνταξη της με την προδοσία των Πρεσπών. Αναιρώντας προεκλογικές υποσχέσεις και συνθήματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό των Σκοπίων χρησιμοποιώντας τον όρο “Βόρεια Μακεδονία” αναγνωρίζει πλέον και «μακεδονική» γλώσσα νομιμοποιώντας αντίστοιχες οργανώσεις στην περιοχή της Φλώρινας και δίνοντας πάτημα στους πράκτορες των Σκοπίων να απαιτούν ήδη και αναγνώριση μειονότητας!

Το Κίνημα μας διακηρύσσει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας με έργα επί δεκαετίες, χτυπώντας την αντεθνική προπαγάνδα από το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Θεσσαλονίκη και τα ακριτικά χωριά που εποφθαλμιούν οι σκοπιανοί! Έτσι και σήμερα, οι ξενοκίνητοι ανθέλληνες αλλά και οι εγχώριοι υποτακτικοί της προδοσίας θα μας βρούνε μπροστά τους! Καλούμε κάθε Έλληνα με Εθνικό φρόνημα σε συγκέντρωση την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ώρα 12 το μεσημέρι, στο κέντρο της Φλώρινας. Αποτελεί χρέος όλων μας να μην προδώσουμε το χυμένο Αίμα των αιώνιων Ηρώων που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την εθνική ταυτότητα του τόπου μας!

Κριτές θὰ μᾶς δικάσουν οἱ ἀγέννητοι, οἱ νεκροί

Ημερομηνία: Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Ώρα: 12:00 το μεσημέρι
Τοποθεσία: Πλατεία Γεωργίου Μόδη (έμπροσθεν της Λέσχης Αξιωματικών)
, Φλώρινα


Δηλώσεις συμμετοχής για μετάβαση με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη:
Τηλεφωνικά 6982986698
Δια ζώσης: Καζαντζάκη 4, κάθε Παρασκευή 19:00-22:00 & το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ώρα 19:00

You may also like...

3 Responses

  1. December 3, 2022

    […] πηγή […]

  2. December 3, 2022

    […] πηγή […]

  3. December 12, 2022

    […] Κατά το κύριο μέρος της ημερίδας ο Δρ Ιγνάτιος Παπαδόπουλος ο οποίος παρουσίασε εκτενώς το νέο αυτό επικίνδυνο, για την πολιτική τάξη, βιβλίο. Στεκόμενος σε ενδεικτικά αποσπάσματα του έργου ο Συναγωνιστής ανέδειξε αποκαλυπτικές πτυχές τις ιστορίας που οι καθεστωτικοί “ιστορικοί” έχουν πλήρως διαστρεβλώσει καλύπτοντας έτσι κατά συνέπεια την, μέχρι σήμερα συνεχιζόμενη, προδοσία των δημοκρατικών κυβερνήσεων. Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής αλλά και την δέσμευση για μια ισχυρή παρουσία στην Εθνική συγκέντρωση της Φλώρινας! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *