Θερμοπύλες 2022: Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες επέστρεψαν στο Ιερό Πεδίο – ΒΙΝΤΕΟ

Στις 10 Σεπτεμβρίου, εκατοντάδες Εθνικιστές, πιστοί στην Χρυσή Αυγή και στον Αρχηγό του Κινήματος Νικόλαο Μιχαλολιάκο, κατέκλυσαν τον ιερό χώρο των Θερμοπυλών, σε μια ακόμα μοναδική τελετή Τιμής και Μνήμης.

Η εκδήλωση άνοιξε με την ανακοίνωση της λήξης των συνεδριακών εργασιών του Λαϊκού Συνδέσμου. Ως Χρυσαυγίτες μπορεί να αναγκαζόμαστε να ασχολούμαστε με τον βούρκο της σύγχρονης πολιτικής, όμως γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε τέτοια κομματική διαδικασία μπορεί να είναι επιτυχής μόνο όταν αποτελεί απλά ένα κομμάτι της ευρύτερης Κινηματικής μας προσπάθειας.

Στο κυρίως μέρος της Τελετής τον λόγο έλαβαν εκπρόσωποι του Μετώπου Νεολαίας και πυρήνων δράσης της επαρχίας. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο παλαιός αντισοβιετικός ακτιβιστής και Ηγέτης της “Εθνικής Αναγέννησης Πολωνίας”(NOP) Adam Gmurczyk, ο οποίος ταξίδεψε από την άλλη άκρη της Ευρώπης για να δηλώσει δια ζώσης την στήριξη των Εθνικιστών συμπατριωτών του προς το Κίνημα μας! Μηνύματα αγωνιστικής συστράτευσης αναγνώστηκαν επίσης από τον επικεφαλής του “Australia First Party” Jim Saleam αλλά και από τους Συναγωνιστές της Ελληνικής Ομογένειας.

Αμέσως μετά απλώθηκε σκοτάδι γύρω από το Άγαλμα του Βασιλέα της Σπάρτης. Ο Κολωνός Λόφος, το τελευταίο σημείο αμύνης των Θερμοπυλομάχων, φωτίστηκε και μια επιβλητική πομπή ξεκίνησε την διαδρομή της με την συνοδεία των τυμπάνων για να μοιράσει το φως στην παράταξη. Μία μία οι δάδες πήραν την θέση τους στο Ιερό Πεδίο, αφού η Ανδρεία των Προγόνων μας είναι αυτή που φωτίζει τις καρδιές μας και μας δείχνει τον ανηφορικό δρόμο της Αρετής.

Σε αυτή την κορυφαία στιγμή της Τελετής Μνήμης, διαβάστηκε το μήνυμα του Αρχηγού του Κινήματος Νικόλαου Μιχαλολιάκου, που αψηφώντας τα δεσμά του αντεθνικού καθεστώτος καλεί κάθε αδούλωτη Ελληνική ψυχή στον Αγώνα για την απελευθέρωση του Έθνους μας!

Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος ενώ τα πυρωμένα γράμματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δέσποζαν στον χώρο!

You may also like...

4 Responses

  1. September 14, 2022

    […] ΠΗΓΗ […]

  2. September 14, 2022

    […] ΠΗΓΗ […]

  3. March 27, 2024

    […] Το ίδιο απόγευμα, οι Συναγωνιστές είναι προσκεκλημένοι στο “Клуб 451”, το κοινό στέκι των Εθνικιστών της πόλης. Εκεί συναντούν πολλούς νέους Σέρβους που ανυπομονούν να μάθουν για την Χρυσή Αυγή αλλά και παλιούς φίλους του Κινήματος μας που θυμούνται με ενθουσιασμό την συμμετοχή τους στις μνημειώδεις (πανευρωπαϊκά) συγκεντρώσεις μνήμης των Ιμίων και των Θερμοπυλών. […]

  4. March 28, 2024

    […] Το ίδιο απόγευμα, οι Συναγωνιστές είναι προσκεκλημένοι στο “Клуб 451”, το κοινό στέκι των Εθνικιστών της πόλης. Εκεί συναντούν πολλούς νέους της πόλης που ανυπομονούν να μάθουν για την Χρυσή Αυγή αλλά και παλιούς φίλους του Κινήματος μας που θυμούνται με ενθουσιασμό την συμμετοχή τους στις μνημειώδεις (πανευρωπαϊκά) συγκεντρώσεις μνήμης των Ιμίων και των Θερμοπυλών. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *