Εξορμήσεις πυρήνων δράσης σε Χανιά, Πάτρα, Βόλο και Ηράκλειο!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν οι εξορμήσεις του Μετώπου Νεολαίας και κατά τους θερμότερους μήνες του καλοκαιριού! Μέσα σε λίγες εβδομάδες το επίσημο e-mail της Αντεπίθεσης “πλημμύρισε” με φωτογραφικό υλικό εξορμήσεων από ολόκληρη την Ελλάδα! Ενδεικτικά:

Οι Συναγωνιστές του νέου πυρήνα δράσης στα Χανιά προχώρησαν σε εκτεταμένες παρεμβάσεις αλληλεγγύης προς τον Αρχηγό και όλους τους πολιτικούς κρατουμένους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αναγραφές συνθημάτων και χιλιάδες αντίγραφα έντυπου υλικού έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα Αντίστασης στο κέντρο της πόλης.

Και στην Πάτρα, οι Συναγωνιστές του τοπικού πυρήνα έσπασαν το μπολσεβίκικο μονοπώλιο της πόλης με παρεμβάσεις στα σημαντικότερα τοπόσημα και εκκαθαρίσεις συμμορίτικων συνθημάτων. Όσο κι αν οι κάθε μορφής αριστεροί προσπαθούν να κρατήσουν το δήθεν φιλεργατικό προσωπείο τους, η Νεολαία αφυπνίζεται και στρέφεται στον Εθνικισμό, την μόνη κοσμοθεωρία που απελευθερώνει από τα υλιστικά δεσμά.


Δίνοντας συνέχεια στον Εθνικιστικό άνεμο, που πνέει πλέον στο νησί της Κρήτης χάρη στο Μέτωπο Νεολαίας, Συναγωνιστές του πυρήνα δράσης Ηρακλείου πραγματοποίησαν διανομή ενημερωτικού υλικού με τις θέσεις του Κινήματος μας ενάντια στην εισβολή αλλοφύλων που απειλεί την Εθνική υπόσταση της Πατρίδας μας, ενώ αντίστοιχες εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν από τους Συναγωνιστές και στο κέντρο του Βόλου.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *