Πολυχώρος ΣΑΡΙΣΑ: Δυναμικό “παρών” πλήθους Εθνικιστών για την νέα Αγωνιστική χρονιά!

Πολύ μικρός αποδείχτηκε ο Εθνικιστικός Πολυχώρος “ΣΑΡΙΣΑ” της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης για να χωρέσει τους δεκάδες Εθνικιστές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Σαββάτου! Από νωρίς το απόγευμα ολόκληρος ο όροφος (ακόμα και εκτός του πολυχώρου) κατακλύστηκε από την παρουσία πλήθους κόσμου, παλαιότερων Συναγωνιστών με πολλά χρόνια Κινηματικής δράσης αλλά και πολλών νέων παιδιών που ανταποκρίθηκαν στο αγωνιστικό κάλεσμα του Μετώπου Νεολαίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Έτσι, οι απόπειρες εκφοβισμού του καθεστώτος, που φρόντισε να γεμίσει τους γύρω δρόμους με αστυνομική παρουσία, έπεσαν στο κενό!

Τον κύκλο ομιλιών άνοιξε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και π. βουλευτής Χρήστος Χατζησάββας. Λόγω της επετείου ο Συναγωνιστής συνόψισε στην τοποθέτησή του το ιστορικό της τραγικής νύχτας των Ιμίων και τον ρόλο που διαδραμάτισε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που, από το 1996 ακόμα, κρατά ζωντανή την επέτειο και υπερασπίζεται την μνήμη των Ηρώων ενάντια στο τουρκόδουλο κράτος και το αντιφασιστικό παρακράτος του. Εκτενώς αναφέρθηκε και στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα με έμφαση στις ύπουλες προπαγανδιστικές εκστρατείες του καθεστώτος που έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων από τα πραγματικά προβλήματα του Έθνους και τον εγκλωβισμό τους σε ψευδή διλήμματα.

Ακολούθως, έλαβε τον λόγο ο εκπρόσωπος της Κινήσεως Εθνικιστών Δικηγόρων, Γεώργιος Χασιώτης. Μετά από μερικές σύντομες αλλά απαραίτητες διευκρινήσεις σχετικά με την δικαστική σκευωρία εις βάρος του Κινήματός μας, ο Συναγωνιστής μετέφερε τους Αγωνιστικούς χαιρετισμούς των πολιτικών κρατουμένων Χρυσαυγιτών που δίνουν υπερηφάνεια και κουράγιο στην μάχη όλων ημών με ακμαίο ηθικό, ακόμα και μέσα από τις φυλακές του Δομοκού!

Ο Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και π. βουλευτής, στάθηκε αρχικά στην σημαντικότητα της μαζικής προσέλευσης νέων παιδιών ως ένα από τα δομικά χαρακτηριστικά του Κινήματος αλλά και ως μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον. Αναφέρθηκε επίσης, και μέσα από προσωπικές εμπειρίες, στο Εθνικό έργο που έχει προσφέρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας πράξη την Εθνικιστική Ιδεολογία απέναντι στις αντιλαϊκές και αντεθνικές επιδιώξεις κομμουνιστών και καπιταλιστών.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας, ο οποίος έκανε μια σύντομη ανασκόπηση του παρελθόντος έτους. Τόνισε ότι το 2021 ανέδειξε την Ισχύ του Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που, για πολλοστή φορά, έσπασε όλους τους “κανόνες” και τις προβλέψεις εχθρών και “φίλων”. Θέτοντας τους στόχους και τις προσδοκίες για το 2022, μετέφερε το αγωνιστικό μήνυμα που έρχεται από όλο και περισσότερα σημεία της Πατρίδος μας από νέους που ζητούν την στράτευση τους με το Μέτωπο Νεολαίας!

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και τις απονομές βιβλίων που συνέγραψε ο Αρχηγός του Εθνικιστικού κινήματος, πολιτικός κρατούμενος Νικόλαος Μιχαλολιάκος μέσα από τις φυλακές Δομοκού.

You may also like...

2 Responses

  1. Γιώργος Ντέτσικας says:

    Ενα μεγαλο ευγε στα παιδια της σαρισας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *