Ίμια 2022: Όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων – ΒΙΝΤΕΟ

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, εκατοντάδες Χρυσαυγίτες, μαζί με κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Εθνική Αναγέννηση Πολωνίας και κινητοποίηση από στόμα σε στόμα, έδωσαν για 26η συνεχή χρονιά το παρών στο κέντρο της πόλης των Αθηνών, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. Μια συγκέντρωση Τιμής τους τρεις Γενναίους Ήρωες του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι τον Ιανουάριο του 1996 έπεφταν νεκροί, δολοφονημένοι από τον προαιώνιο εχθρό και προδομένοι από το “ελληνικό” κράτος. Οι Έλληνες Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου, οι Πιστοί Χρυσαυγίτες που δεν λογαριάζουμε συνθήκες και αντιξοότητες, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε αυτή την πένθιμη μυσταγωγία που κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες παίρνει σάρκα και οστά από Αγνούς Ιδεολόγους και όχι από φαντασιόπληκτους πολιτικάντηδες! Χωρίς να μας πτοήσουν οι αντισυγκεντρώσεις εναντίον μας, που είχαν την συνοδεία της Αστυνομίας, δώσαμε δυναμικά το παρών στο σημείο στέλνοντας το μήνυμα σε όλη την Αθήνα και ακολούθως σε όλη την Ελλάδα : Η Χρυσή Αυγή επιστρέφει!


Πρώτος τον λόγο έλαβε εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους Συναγωνιστές, ανέλυσε το χρονικό της τραγικής νύχτας των Ιμίων και αναφέρθηκε στην διαχρονική παρουσία της Χρυσής Αυγής αυτές τις ημέρες για τα Ίμια και στην Ιστορική Ευθύνη μας απέναντι στους Νεκρούς Ήρωες.


Στην συνέχεια διαβάστηκε αγωνιστικός χαιρετισμός από το κλιμάκιο των Πολωνών Συναγωνιστών και εκ μέρους του Προέδρου της Εθνικής Αναγέννησης Πολωνίας, Adam Gmurczyk. Οι Συναγωνιστές μας, δήλωσαν υπερήφανα πως στέκονται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής και τόνισαν ότι θα μας στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια!


Αναγνώστηκε επίσης το μήνυμα του Αρχηγού μας και Πολιτικού Κρατουμένου, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου. Με τον εμψυχωτικό λόγο του τόνισε πως είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τον Ιδεολογικό Αγώνα μας χωρίς δηλώσεις μετανοίας, και πάντα πιστοί στα Μαυροκόκκινα Λάβαρα της Χρυσής Αυγής. Επεσήμανε το γεγονός πως το πολιτικό μας Κίνημα συνεχίζει να αποτελεί την μοναδική ελπίδα για το Έθνος και για την δικαίωση όλων των Ηρώων του και γι αυτό ακριβώς μας πολεμούν λυσσαλέα. Μνημονεύοντας τους Νεκρούς των Ιμίων μέσα από τα κελιά της φυλακής δήλωσε: ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ !


Η τελετή έκλεισε με το καθιερωμένο Προσκλητήριο Νεκρών. Σιγή απλώθηκε στην κρύα ατμόσφαιρα και ύστερα οι ιαχές των Χρυσαυγιτών δόνησαν ουρανό:

Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης: ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος: ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός: ΑΘΑΝΑΤΟΣ


Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *