Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στις Θερμοπύλες – Πανικόβλητοι οι προδότες! – ΒΙΝΤΕΟ

Το Εθνικιστικό Κίνημα, ως πιστός θεματοφύλακας των αρχέγονων ιδανικών της Φυλής και μοναδικός τιμητής των Αθάνατων Ηρωικώς Πεσόντων του Έθνους μας, μετέβη και φέτος στο Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών, πραγματοποιώντας μια μεγαλειώδη τελετή Τιμής και Μνήμης. Μια μοναδική συγκέντρωση για τους ηρωικούς πολεμιστές που, με την τόλμη και την αυτοθυσία τους, έκαναν τα πολυεθνικά, βαρβαρικά στίφη του Πέρση βασιλιά να υποκλιθούν μπροστά στο μεγαλείο Ελληνικής Πολεμικής Αρετής.

Εκατοντάδες εθνικιστές, ανταποκρίθηκαν στο προγονικό κάλεσμα και βρέθηκαν κοντά μας, στο καθαγιασμένο, από το αίμα των ανδρείων πολεμιστών, πεδίο. Σε μια ιερή μυσταγωγία, κάτω από την σκιά του Αγάλματος του μεγάλου Σπαρτιάτη Βασιλιά, υψώθηκαν για ακόμη μια φορά το Γαλανόλευκο Σύμβολο του Έθνους και τα Μαυροκόκκινα Λάβαρα της Αιώνιας Ιδέας μας, που στέκουν αγέρωχα τιμώντας τους πλέον γενναίους των γενναίων: Τους τριακόσιους Σπαρτιάτες του βασιλιά Λεωνίδα και τους επτακόσιους Θεοποιείς του Δημόφιλου, τους Μεγάλους αυτούς Νεκρούς, που έγραψαν με Αίμα και Φωτιά χρυσές σελίδες δόξης, αλλάζοντας τον ρου της Ιστορίας!

Στην πρώτη γραμμή, για ακόμη μια φορά, το Μέτωπο Νεολαίας, η αιχμή του δόρατος στον Εθνικό Αγώνα. Με πίστη φλογερή και απαρέγκλιτη αφοσίωση στο πρόσταγμα των ένδοξων προγόνων μας, ανανεώσαμε τον Όρκο για αιώνια Πίστη και ασυμβίβαστο Αγώνα, όρκο Αίματος και Τιμής. Τιμούμε τους ηρωικούς προγόνους μας, αλλά δεν λησμονούμε ποτέ τους κάθε είδους «Εφιάλτες» και «Μηδίσαντες».

Η Νεολαία της Χρυσής Αυγής, σε αντίθεση με όσους σκύβουν μοιρολατρικά το κεφάλι, έχει μάθει να προχωράει σε ένα μονοπάτι ανηφορικό, χωρίς να κάνει βήμα πίσω. Παραμένουμε αμετανόητοι για τα Ιδανικά και τις Αξίες μας. Οδεύουμε μόνο μπροστά, με Πίστη φλογερή που κάνει τους δειλούς και τους προσκυνημένους να στέκουν μπροστά της ταπεινοί. Με αίμα Αθάνατων Ηρώων και Μαχητών να κυλάει καυτό στις φλέβες μας, έχουμε διδαχθεί να κοιτάμε πάντοτε τον εχθρό κατάματα και να μαχόμαστε. Οι δοκιμασίες είναι για τους τολμηρούς, είναι για εμάς, που έχουμε μάθει να υπερασπιζόμαστε την Τιμή μας μέχρι τέλους!

Την εκδήλωση άνοιξε ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας, ο οποίος με έναν εκτενή ιστορικό παραλληλισμό, τόνισε την αγωνιστικότητα που συνειδητά διέπει του Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ακόμα και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς των φυλακίσεων και των διώξεων. Τέτοιοι καιροί είναι που χαλυβδώνουν την Πίστη μας και θα μας οδηγήσουν στην Αντεπίθεση και στην Νίκη !

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η Συναγωνίστρια και Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων Ουρανία Μιχαλολιάκου. Μέσα από την ιστορική αναδρομή της μάχης, αναδείχθηκε το Δέος της Τελετής αλλά και το μήνυμα πως οι Θερμοπύλες γεννούν Πλαταιές, όπως μόνο εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε μπορούμε να το αντιληφθούμε.

Έπειτα στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και εκπρόσωπος της Βορείου Ελλάδος Χρήστος Χατζησάββας, μαχητής της Χρυσής Αυγής που εδώ και δεκαετίες αγωνίζεται για το Κίνημα μας και συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι σήμερα στην πρώτη γραμμή. Μέσα από την ομιλία του εστίασε στο πρόσωπο του Εφιάλτη, του οποίου η νοοτροπία στέκει σαν αντιπαράδειγμα για κάθε γνήσιο αγωνιστή. 

Εν συνεχεία, η πομπή με τα λάβαρα του Κινήματος διέσχισε τον χώρο ανάβοντας το Ιερό σύμβολο της Σπάρτης. Με το συμβολικό αυτό πυρ να φωτίζει τον Δρόμο μας, αναγνώστηκε το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και πολιτικού κρατουμένου, Νικολάου Μιχαλολιάκου. Τα λόγια του Αρχηγού μας, μας έδωσαν ώθηση και ζέσταναν τις Ψυχές μας, δίδοντας σε όλους τους Συναγωνιστές δύναμη και κουράγιο για τον Αγώνα που διεξάγεται μέχρι την Ελευθερία της Χρυσής Αυγής και την Νίκη του Κινήματος!

Στο τέλος αυτής της μυσταγωγίας, όλοι μαζί σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής. Οι γνώριμοι πλέον στίχοι έσπειραν τον πανικό στους παραμονεύοντες εχθρούς μας και έφτασαν μέχρι τα ουράνια αντηχώντας στο Ιερό Πεδίο της Μάχης!

Φωτογραφίες:


Κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας στο Λόφο Κολωνού


Συριζαίοι και καθεστωτικά ΜΜΕ σε παροξυσμό 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *