Το Μέτωπο Νεολαίας ξεσήκωσε τον Πειραιά!

Το Σάββατο 10 Ιουλίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ακόμα μια μεγαλειώδη πολιτική δράση στο κέντρο του Πειραιά και στις γύρω περιοχές. Μεγάλη αντιπροσωπεία Συναγωνιστών πραγματοποίησε πορεία στους κεντρικότερους δρόμους της πόλεως φτάνοντας μέχρι το λιμάνι και τα πιο πολυσύχναστα μέρη, μοιράζοντας χιλιάδες ενημερωτικά έντυπα σε πεζούς και σε κόσμο που βρίσκονταν στα μαγαζιά, κάνοντας τους γνωστό το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός της και πολιτικός κρατούμενος των φυλακών Δομοκού Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, συνεχίζει ακούραστα και με σθένος τον Αγώνα για μια Ελεύθερη και Υπερήφανη Πατρίδα!

Οι Έλληνες πολίτες μας υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και με αυτόν τον τρόπο έδειξαν πως τίποτε δεν έχει τελειώσει και πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι βαθιά ριζωμένο στην Καρδιά του Λαού!
Καλούμε τους Έλληνες Πατριώτες να πυκνώσουν τις τάξεις μας και να δώσουν μαζί μας τον Αγώνα για την Ελευθερία του Αρχηγού μας και των Συναγωνιστών μας καθώς επίσης και για την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας! Οι πολιτικές δράσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές.

Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *