Το Μέτωπο Νεολαίας στο Πάντειο

Παρατηρήσαμε αυτές τις ημέρες για ακόμα μια φορά, εν καιρώ καραντίνας και «κινδύνου» της δημόσιας υγείας, να καταρρίπτονται όλα τα μέτρα περιορισμού και μετακινήσεως των πολιτών χάριν της.. δημοκρατίας!

Αυτή την φορά ήταν το φοιτητικό συλλαλητήριο, στο οποίο ως ήταν προφανές και σίγουρο δημιουργήθηκε ένταση, έγιναν επεισόδια και υπήρξαν συμπλοκές αστυνομικών δυνάμεων με τους διαδηλωτές. Αφορμή αυτή της κινητοποίησης ήταν το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου και της κυβέρνησης με το οποίο επιχειρείται να δημιουργηθεί πανεπιστημιακή αστυνομία η οποία θα επιτηρεί τα ιδρύματα της χώρας και θα επιχειρήσει να αποτρέψει έτσι την ασύδοτη δράση εγκληματικών στοιχείων τα οποία αποδεδειγμένα εδώ και δεκαετίες δρουν ανενόχλητα στα Πανεπιστήμια της Πατρίδας μας.

Το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει θέση και άποψη πάνω στο ζήτημα, και η άποψη μας δεν είναι ούτε με το πλευρό της κυβέρνησης ούτε με αυτό φυσικά των ταραχοποιών στοιχείων της κοινωνίας. Εάν έχετε -λέμε τώρα – πραγματική πολιτική βούληση «κύριοι» της κυβέρνησης, καταργήστε εδώ και τώρα την παράνομη και παραπλανητική δράση των φοιτητικών παρατάξεων που λυμαίνονται τον εκάστοτε σύλλογο φοιτητών, οι οποίες παρατάξεις δρουν ενάντια στο συμφέρον και την ομαλή παρακολούθηση των διαλέξεων για τους φοιτητές, παραγκωνίζοντας τους από την γνώση και την σπουδή και σπρώχνοντας τους με διάφορα τερτίπια κατευθείαν στους κομματικούς βούρκους της Ελλάδας του 2021. Εάν έχετε πραγματική πολιτική βούληση δείξτε μηδενική ανοχή στις εστίες ανομίας των παρακρατικών που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για καταλήψεις σε κάθε πανεπιστήμιο. Κάνοντας αυτά δεν θα χρειαστεί να επιστρατευτεί κανένας αστυνομικός και ούτε φυσικά θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε τυχόν συνεργασία και επιστράτευση ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης.

Φυσικά, εάν ζούσαμε σε ένα ευνομούμενο κράτος όλα αυτά θα γίνονταν χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά στο ελλαδιστάν κανένα κόμμα και καμία κυβέρνηση δεν θα δέχονταν ποτέ να καταργήσουν τις φοιτητικές παρατάξεις και να απαγορεύσουν την κομματική προπαγάνδα στα πανεπιστήμια μας, γιατί έτσι φυσικά θα έχαναν την πελατεία τους και τα εκκολαπτήρια των γελοίων μελλοντικών «αντιπροσώπων» του Έθνους.

Το Μέτωπο Νεολαίας για αυτόν ακριβώς τον λόγο έδωσε το παρών έξω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου με μια παρέμβαση και ανάρτηση πανό έκανε γνωστή την λύση στο πρόβλημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ώστε να την μάθουν όλοι! ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ – ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ !

Μέτωπο Νεολαίας

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *