Δράση αλληλεγγύης στους Αμερικανούς πατριώτες

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι το μοναδικό πολιτικό κίνημα παγκοσμίως στον 21ο αιώνα που έχει βιώσει στο πετσί του όλου του είδους τις διώξεις, τον πόλεμο, την αστυνομική καταστολή και την δολοφονική μανία των ακροαριστερών. Απόλυτος αποκλεισμός, λαϊκά δικαστήρια, φυλακίσεις, δολοφονίες, καταδίκες άνευ νομικής λογικής και στοιχειώδους σεβασμού στο Δίκαιο, συνθέτουν το παζλ του πολέμου που έχει δεχτεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες μίας παρόμοιας καταστολής και τεσσάρων δολοφονιών στην υποτιθέμενη χώρα της ελευθερίας, την Αμερική, όπου τα ατομικά δικαιώματα και οι ευαισθησίες για την ανθρώπινη ζωή είναι – όπως λέγεται – πάντα από τα πρώτα ζητήματα του Κράτους Δικαίου. Πάντα; Απ’ ότι φαίνεται δυστυχώς όχι. Και για αυτόν τον λόγο είδαμε από τηλεοπτικούς δέκτες και διαδίκτυο χρήση πυρομαχικών και πυροβολισμούς αδιακρίτως κατά Αμερικανών Πατριωτών, οι οποίοι απηυδισμένοι επιχείρησαν να εισέλθουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο Καπιτώλιο. Στις περιπτώσεις όμως όπου οι αστυνομικές δυνάμεις καταστέλλουν και δολοφονούν πατριώτες και όχι άτομα που ανήκουν σε κοινωνικές ή εθνικές μειονότητες τότε δεν υπάρχει καμία διαμαρτυρία, κανένα παράπονο για κρατική βία και φυσικά καμία «αλληλέγγυα» κινητοποίηση για την δικαίωση των Νεκρών και την απονομή της δικαιοσύνης.

Ως Έλληνες Εθνικιστές, βλέποντας πως από κανένα επίσημο κυβερνητικό όργανο δεν υπήρξε αναφορά για τους Νεκρούς και παρακινούμενοι από την αίσθηση του καθήκοντος και της συμπαράστασης για τις Ψυχές που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, προχωρήσαμε στην συμβολική ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στο κέντρο των Αθηνών, δηλώνοντας την στήριξη μας στους διαδηλωτές που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την σκληρή καταστολή και μνημονεύοντας φυσικά τις Ψυχές των Νεκρών που δεν θα μπορέσουν ποτέ να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Η ανθρώπινη ζωή, είναι και θα έπρεπε να είναι σεβαστή και υπό προστασία για ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Να σταματήσει επιτέλους η υποκριτική διάκριση των δολοφονημένων.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ

Μέτωπο Νεολαίας

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *