Μέτωπο Νεολαίας Δυτικής Αττικής: ΟΧΙ στην φτωχοποίηση του Λαού μας

Τις τελευταίες μέρες καθόμαστε και ακούμε τις εξαγγελίες και τις ανακοινώσεις σχετικά με τον κορονοϊό, τα μέτρα ατομικής προστασίας και την διάρκεια της καραντίνας, καθώς και την συνεχόμενη επέκταση της η οποία λένε ότι ίσως διαρκέσει και μέχρι την.. άνοιξη! Ειδικά για την διάρκεια της καραντίνας, σύμφωνα με τα συστημικά μέσα ενημερώσεως, παρατείνεται χάριν της υγείας των πολιτών, της μείωσης και πρόληψης των θανάτων από την πανδημία και της επαναφοράς της κοινωνίας στην κανονικότητα.

Κανείς όμως από τους έχοντες τον δημόσιο λόγο και το βήμα ομιλίας δεν μας έδωσε μια απάντηση ως προς το γιατί – από την στιγμή που τα «θαυματουργά» τους εμβόλια έχουν κυκλοφορήσει ήδη – είναι τόσο επιφυλακτικοί σε σχέση με το αντίκτυπο του κορονοϊού στην υγεία των πολιτών, την οποία επικαλούνται συνεχώς και στο όνομα της οποίας ανακυκλώνουν συνεχόμενα το lockdown. Κανείς επίσης κυβερνητικός εκπρόσωπος ή δημοσιογράφος δεν μας έχει αναφέρει κάτι πολύ απλό, ότι με την καραντίνα να απλώνεται ως ένα συνεχές πέπλο πάνω από την οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας θα έρθει μια τρομακτικά μεγάλη ύφεση που θα οδηγήσει -δυστυχώς- στους θανάτους πολλών περισσότερων συμπολιτών μας οι οποίοι όπως έχουμε δει και στο παρελθόν θα επιχειρήσουν να δώσουν τέλος στην ζωή τους ώστε να ξεφύγουν από την ζοφερή κατάσταση που θα έχουν να αντικρίσουν (κάτι τέτοιο έχει ήδη αρχίσει να γίνεται και είναι τρομακτικό). Επίσης η κανονικότητα την οποία ευαγγελίζονται, είναι μια πραγματικότητα μοιραία δυσοίωνη, με κατεστραμμένη οικονομία, εξασθενημένους και ψυχικά ασθενείς πολίτες και ένα κράτος το οποίο θα έχει ξεπεράσει τα όρια δημοσιονομικών αντοχών του και θα έχει την «ανάγκη» ενός νέου.. μνημονίου (;)

Αναλογιζόμενοι όλα τα παραπάνω, οι Συναγωνιστές μας από το Μενίδι προχώρησαν σε μια συμβολική ανάρτηση πανό στην περιοχή, όπου κατονόμασαν την καραντίνα με το πραγματικό της όνομα: έναν προάγγελο ανεργίας και πείνας, μια αφορμή (και όχι αιτία) περαιτέρω φτωχοποίησης και εξαθλίωσης του ήδη ταλαιπωρημένου μας Λαού.

Χρυσή Αυγή τώρα !

Μέτωπο Νεολαίας

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *