2021: “Έτος Μηδέν” για τους Εθνικιστές

 

Εγκύπτοντας στο περιεχόμενο γεγονότων, δράσεων, καταστάσεων και… “παρασκηνίου” του απελθόντος έτους 2020, ενός έτους-σταθμού για τον Εθνικισμό, διαφαίνεται ξεκάθαρα πως η πορεία του εθνικιστικού κινήματος ήταν ταραχώδης και σίγουρα διδακτική για όλους τους πολιτικούς στρατιώτες του Λαϊκού Συνδέσμου. Αρχικά αποκαλύφθηκε εκ νέου η διάθεση του συστήματος να μας πολεμήσει λυσσωδώς με την λεγόμενη καταδίκη-παρωδία. Επιπλέον, γίναμε μάρτυρες ποικίλων συμπεριφορών ανθρώπων που επί πολλά συναπτά έτη κινούνταν είτε στις παρυφές του πολιτικού φορέα της Χρυσής Αυγής, είτε ανήκαν στο ίδιο το Κίνημα, έστω τύποις, αλλά το έβλεπαν σαν “σημαία ευκαιρίας”.

Η πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση της φυλακίσεως του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ και Ηγέτη του εθνικιστικού κινήματος Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων Εθνικιστών αγωνιστών,σε συνάρτηση με τα εξωφρενικά αντιλαϊκά και προδοτικά μέτρα που περνάνε το ένα μετά το άλλο από το πλήρως ελεγχόμενο από την ανθελληνική ΝΔ κοινοβούλιο, καταδεικνύει με πλήρη ενάργεια τον πραγματικό λόγο που έπρεπε πάση θυσία να παύσει η δραστηριοποίηση της μοναδικής αντιστασιακής δύναμης του τόπου. Η κυβερνώσα φιλελεύθερη κλίκα που εκπροσωπεί απόλυτα τα συμφέροντα και τα “θέλω” των μεγαλοκαρχαριών χρηματοδοτών της, “φύλαξε τα νώτα της” θέλοντας να επισπεύσει -εξ αφορμής του πολύμηνου εγκλεισμού ελέω επιδημίας κορονοϊού- τους σχεδιασμούς της. Στόχος τους: το τσάκισμα της άλλοτε περήφανης μεσαίας τάξης, οι μειώσεις μισθών, η καθιέρωση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, οι ιδιωτικοποιήσεις κρίσιμων στρατηγικά μέσων παραγωγής, αλλά και η αποκόμιση οποιουδήποτε πολιτικού οφέλους (π.χ. πιστοποίηση “αντιφασισμού” και “δημοκρατικότητας”, ψηφοφόροι κτλ). Κατά συνέπεια, το καθεστώς επιδίωξε να διαλυθεί η δύναμη που υπερασπίζεται τα Ιδεώδη του Έθνους, της Παράδοσης, της Φυλής και της Ταυτότητας, ώστε η όποια λαϊκή οργή να εκτονωθεί ανώδυνα και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η φυλετική γενοκτονία των Ελλήνων και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα των υποδομών της χώρας στους κεφαλαιοκράτες.

Μέσα σε όλο αυτό τον ζόφο και την απελπισία πολλών για το που οδεύει η Ελλάς, λάμπουν δια της απουσίας των όλοι εκείνοι οι πολέμιοι της Χρυσής Αυγής και όψιμοι “εθνικοπατριώτες”. Αυτοί που λοιδορούσαν και κατηγορούσαν το Κίνημά μας υποδαυλίζοντας μια συνεχή εσωτερική αναταραχή, πλέον κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και δεν πράττουν τίποτε από αυτά που ως μεγαλόστομοι αστοί ελλαδέμποροι διατείνονταν ότι θα έκαναν! Και έτσι λοιπόν, αυτός ο “χώρος”, ο μικρός, ο “μέγας”, που όλο “ενώνεται” και όλο χίλια κομμάτια καταλήγει, δεν δύναται να δείξει παλμό και να πολεμήσει ένα σύστημα που υποτίθεται ότι εχθρεύεται. Έπεσαν πολλές “μάσκες” και απογυμνώθηκαν τελείως όσοι με τα κούφια λόγια τους προσπαθούσαν να λαϊκίσουν και να αποκομίσουν ευτελή ατομικά οφέλη.

Δύο αιώνες ακριβώς από την εποχή που άναψε η φλόγα της εθνικής, θρησκευτικής και φυλετικής επαναστάσεως των δοξασμένων προγόνων μας ενάντια στην οθωμανοκρατία, η περήφανη γραφίδα του αμετανόητου Αρχηγού μας, του Νικόλαου Μιχαλολιάκου μέσα από τα κελιά του Δομοκού, αλλά και οι τελευταίοι πιστοί μιας ιερής κοσμοθεωρίας που πολλοί… αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας, δίνουν τον αγώνα τον καλό για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία. Την ίδια ώρα η επικράτεια γεμίζει με δομές λαθρομεταναστών και κάθε νύχτα το ψευτορωμαίικο εποικίζει και από ένα χωριό της επαρχίας μας με ασιάτες και αφρικανούς “μπολιαστές”. Σε αυτό το κουρασμένο έθνος που έχει ήδη υποφέρει τα τελευταία χρόνια σε θέματα όπως το Μακεδονικό και τα μνημόνια, σε έναν λαό τρομοκρατημένο από την αδυσώπητη τρομολαγνεία των μέσων μαζικής εξαπάτησης, και με την τουρκία απέναντι να ορέγεται τον φυσικό πλούτο του Αιγαίου πελάγους και πολλά νησιά μας, δίνεται μια χαραμάδα ελπίδας ξανά από το μοναδικό γνήσιο Εθνικιστικό Κίνημα. Το Κίνημα που παρά τον τιτάνιο πόλεμο που δέχτηκε, και με την συμπλήρωση 40 ετών ύπαρξης κι αγώνων, συνεχίζει να εξαπλώνεται πανελλαδικά μέσω νεοφυών πυρήνων Νεολαίας και να παράγει πολιτική δράση, προκαλώντας το μένος των αριστερών φυλλάδων και λοιπών περιθωριακών παρακρατικών γκρουπούσκουλων. Οι εχθροί του Ελληνισμού διαπιστώνουν ότι μάταια είχαν εναποθέσει τις φρούδες ελπίδες τους για την εξαφάνιση του Κινήματος μας στην διεφθαρμένη ως το μεδούλι αστική “δικαιοσύνη” που χαϊδεύει τους ίδιους συστηματικά.

Σε πείσμα των καιρών, η αυγή του 2021 βρίσκει τους αντικαθεστωτικούς Χρυσαυγίτες να συνεχίζουν τον εθνικιστικό αγώνα αφ’ ενός μεν με στοχευμένες, δυναμικές και επίκαιρες δράσεις σε σταθερή βάση, αφ’ ετέρου δε με την αρωγή των πολύπειρων στελεχών μας στην απαραίτητη οργανωτική ανασύνταξη που εξασφαλίζει την ακεραιότητα του πολιτικού οργανισμού μας. Η σπουδαία όμως πρόκληση για το νέο έτος είναι να έρθει η πολυπόθητη (και τελευταία πολυσυζητημένη για άλλους λόγους, από την αντίπαλη πλευρά…) μεγάλη επανεκκίνηση, να γίνει το 2021 το “έτος μηδέν” για τους Εθνικιστές, μια νέα αφετηρία αναδιοργάνωσης και αντεπίθεσης. Είθε να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους οι αλύγιστοι μαχητές-φορείς της εθνικής και φυλετικής Ιδέας! Αυτοί που δεκαετίες τώρα με το παράδειγμά τους δείξανε τον δύσβατο δρόμο της σύγκρουσης, προσφέροντας ανεκτίμητες ιστορικές περγαμηνές σε κάθε νέο άνθρωπο με πατριωτική και επαναστατική ψυχή.

Η “μπάλα” λοιπόν βρίσκεται στα πόδια του κάθε ενός από εμάς, του κάθε ενός που διαβάζει τώρα αυτές τις γραμμές. Θα συσπειρωθείτε γύρω από την κραταιά ομάδα-Νεολαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δημιουργώντας την δική σας ιστορία, ή θα καταντήσετε οι γραφικοί κακοπροαίρετοι επικριτές, οι προπονητές της “εξέδρας” του υπολογιστή, οι κατά πάντων κατήγοροι και συγκατανευσιφάγοι της εξουσίας; Όσοι ζωντανοί!

Υ.Γ. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Νικόλαος Δ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *