William Luther Pierce: Οραματιστής – Ιδεολόγος – Υπερασπιστής της Λευκής Φυλής

Ο William Luther Pierce III (Γουίλιαμ Πιρς ο 3ος) ήταν Αμερικανός εθνικιστής και ηγέτης του εθνικιστικού κινήματος «National Alliance». Υπήρξε ένας από τους βασικούς ιδεολογικούς και θεωρητικούς καθοδηγητές του αμερικανικού εθνικιστικού κινήματος και πανεπιστημιακός καθηγητής. Γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1933 και απεβίωσε στις 23 Ιουλίου 2002 από καρκίνο στην οικία του στη Δυτική Βιρτζίνια.

Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για τον μεγάλο αυτό άνθρωπο, από υποστηρικτές και εχθρούς (περισσότερα μάλιστα από τους δεύτερους). Όλοι όμως συμφωνούν ότι ήταν αυτός που μπόρεσε με την υπομονή και την επιμονή του, να διογκώσει το εθνικιστικό κίνημα στην Αμερική, αφυπνίζοντας χιλιάδες λευκούς Αμερικανούς και δείχνοντας τους τον δρόμο για την διάσωση της λευκής φυλής και της υπέροχης παράδοσης της.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Dr. Pierce ήταν λάτρης του Ελληνικού Έθνους και του Ελληνικού πνεύματος εξυμνώντας σε κάθε ευκαιρία την μεγάλη συμβολή του στην ανάπτυξη του λευκού πολιτισμού και μελετώντας διεξοδικά την Ελληνική φιλοσοφία και την Ελληνική ιστορία. Μέσα από αυτές τις μελέτες, είναι που κατέληξε και στην δημιουργία ενός φιλοσοφικού ρεύματος του Κοσμοθεϊσμού, με στοιχεία από τον Ελληνικό πανθεϊσμό ο οποίος θεωρεί την ύπαρξη του Θείου δεδομένη εντός της φύσης, της ύλης και των έμψυχων. Η φιλοσοφία αυτή αποσκοπεί στην εναρμόνιση της πολιτικής σκέψης με την εξελικτική υφή της συμπαντικής ζωής και επιθυμεί την δημιουργία μιας δυνατής φυλής, τονίζοντας την ανάγκη για μελέτη της ευγονικής επιστήμης, ενώ επιδιώκει την βελτίωση του ατόμου σε όλα τα επίπεδα, ψυχικό, πνευματικό, ηθικό, φυσικό και μεταφυσικό.

Το βιογραφικό του Dr. Pierce περιελάμβανε σημαντικές σπουδές αλλά και αξιοσημείωτη ακαδημαϊκή καριέρα σε πολλά πανεπιστήμια της Αμερικής καθώς φοίτησε στο Rice στο Houston του Texas μέσω υποτροφίας, από το οποίο έλαβε και το Bachelor of Arts στην Φυσική, και εργάστηκε στα πανεπιστήμια του του Los Alamos, του Caltech και του Colorado από το οποίο έλαβε και το PhD (Doctor of Philosophy). Μέσα από την βαθιά γνώση και εμπειρία που απέκτησε αντιλήφθηκε, καθώς κινούταν εντός των αμερικανικών σχολών, την μεγάλη απειλή που εξέφραζαν για τα δικαιώματα των λευκών το δήθεν αντιπολεμικό κίνημα της εποχής καθώς και το περιβόητο κίνημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στα «κινήματα» αυτά όλοι έχουν το δικαίωμα να είναι υπερήφανοι για την καταγωγή τους εκτός από τους λευκούς οι οποίοι διακατέχονται από ένα ενοχικό κόμπλεξ για την καταγωγή και την παράδοση τους και ως συνέπεια αυτού ζουν μιμούμενοι ξένες προς αυτούς παραδόσεις και τρόπο ζωής έχοντας ακόμη περισσότερο μίσος για οτιδήποτε πρεσβεύει την ιστορία και τις καταβολές του λευκού ανθρώπου.

Ως καθηγητής στο Όρεγκον ήρθε σε επαφή και εντάχθηκε ως μέλος στις τάξεις του «Αμερικανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος» και το 1966 έγινε σύμβουλος του ηγέτη του George Lincoln Rockwel, ενώ ανέλαβε αρχισυντάκτης στο κομματικό έντυπο «National Socialist World». Με την δολοφονία του Rockwell το εθνικιστικό κίνημα χάνει την πλέον ικανή μορφή του, όμως ο William συνέχισε να εργάζεται με τους συναγωνιστές του. Το κόμμα άλλαξε ονομασία σε «National Socialist White People’s Party» (NSWPP), ενώ ο Γουίλιαμ αποχώρησε κι ανέλαβε την ηγεσία της «National Youth Alliance» μιας οργάνωσης για την ενίσχυση του αντικομμουνισμού, την αμφισβήτηση του ψευδοϊστορικού σιωνιστικού αφηγήματος για τον Β’ Π.Π. και την προάσπιση του Λευκού πολιτισμού. Δημιουργός της οργάνωσης ήταν ο Willis Allison Carto και η δράση της εστιαζόταν στους χώρους των πανεπιστημίων. Το 1974, ο William μετονόμασε την οργάνωση σε «National Alliance» και ανέδειξε ως έμβλημα της την «Ρούνα της Ζωής», ενώ προσδιόρισε την οργάνωση ως «Εμπροσθοφυλακή για την διάσωση της λευκής φυλής». Παράλληλα και προς ενίσχυση του αγώνα του, δημιούργησε τις εκδόσεις «National Vanguard Books» και την ραδιοφωνική εκπομπή «American Dissident Voices».

Το 1985 ο Dr. Pierce αγόρασε μια μεγάλη έκταση στην δυτική Βιρτζίνια και δημιούργησε την “Κοινοτική Εκκλησία του Κοσμοθεϊσμού”, έχοντας ουσιαστικά ως στόχο την άρνηση πληρωμής φόρων μέσω της εκμετάλλευσης του φορολογικού καθεστώτος των αμερικανικών “εκκλησιών”. Το κράτος όμως έχει άλλη άποψη και ξεκίνησε ένας οικονομικός πόλεμος εναντίον της οργάνωσης, μια “παράδοση” που συνεχίζεται ακόμη στις μέρες μας, με τον οικονομικό στραγγαλισμό κάθε κινήματος που στόχο έχει να αφυπνίσει τις λευκές συνειδήσεις απανταχού της γης. Ως αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής, ήρθε σε δικαστικές διαμάχες με το Αμερικανικό δημόσιο αρνούμενος να πληρώσει φόρους μιας και θεωρούσε την Εφορία ελεγχόμενη από σιωνιστικά λόμπι. Χαρακτηριστικά έλεγε ότι “το Σύστημα μας τοποθετεί κάθε φορά έναν κρίκο στην αλυσίδα που μας δεσμεύει κι έτσι πάντοτε θεωρούμε ότι ένας κρίκος δεν είναι δα και λόγος για να επαναστατήσουμε. Ωστόσο, με τον καιρό, οι κρίκοι γίνονται πολλοί κι έτσι οι πολίτες καταλήγουν τελείως σκλαβωμένοι.”

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, τα πέρασε στην οικία του στη Δυτική Βιρτζίνια, κάνοντας ραδιοφωνικές εκπομπές και ελέγχοντας τις εκδοτικές εργασίες του Εθνικιστικού κινήματος όπως τα περιοδικά «National Vanguard», «Free Speech» και «Resistance».

Εν κατακλείδι ο Dr. Pierce ήταν ένας από αυτούς τους φωτεινούς ανθρώπους που τάχθηκαν στον ιερό αγώνα για την φυλετική αφύπνιση του λευκού, πολεμώντας μέσα στην «φωλιά» του διεθνιστικού τέρατος. Αγωνίστηκε σε κάθε δυνατό τομέα, στην άμεση πολιτική, στους χώρους εκπαίδευσης, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα μουσικά κινήματα, (μέσω της εθνικιστικής δισκογραφικής εταιρίας Resistance Records) αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει όποιον πραγματικά θέλει να αντισταθεί και πιστεύει στο δίκαιο του αγώνα μας.

Ν.Φ.

You may also like...

1 Response

  1. εθνικιστης says:

    Καλα ολα αυτα ,αλλα και οι μαυροι ανθρωποι ειναι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *