199 χρόνια μετά η Εθνική Επανάσταση συνεχίζεται!

Σε εποχές που η τρομολαγνεία κλιμακώνεται, που οι διεφθαρμένοι εξουσιαστές επιχειρούν να καπηλευτούν την έννοια της Εθνικής Ενότητας, με καιρούς κρίσης και παγκόσμιων μεταβολών να πλησιάζουν, ΤΩΡΑ περισσότερο και απο πριν είναι αναγκαίο να υψώσει ο καθένας από εμάς το ανάστημα του και να αναφωνήσει ΕΛΛΑΣ ΕΓΕΙΡΟΥ!
Τώρα περισσότερο και από πριν πρέπει να διαδώσουμε το μήνυμα της Ιδέας μας στους συμπατριώτες μας που βρίσκονται σε σύγχυση και όταν το σύνθημα δοθεί να είναι έτοιμοι να περάσουν ΕΝΕΡΓΑ πλέον στην Εθνική Αντίσταση!

Το Μήνυμα του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821:

Όλη η Δόξα, όλη η Χάρη
Άγια Μέρα ξημερώνει
και τη Μνήμη Σου το Έθνος
χαιρετά γονατιστό”.

Όλοι όσοι είναι πραγματικά Έλληνες, όχι μόνο στην καταγωγή, αλλά και στην ψυχή και στην συνείδηση, τιμούν ξεχωριστά την 25η Μαρτίου, την ημέρα κατά την οποία λίγοι, ξεχωριστοί Γενναίοι μαχητές ύψωσαν το Λάβαρο της Επαναστάσεως και κήρυξαν έναν Αγώνα ασυμβίβαστο για Εθνική Ελευθερία.

Γνωρίζανε καλά ότι είχαν απέναντί τους μία πανίσχυρη αυτοκρατορία και έναν τύραννο σκληρό και ανελέητο, όμως δεν δίστασαν να ακολουθήσουν τον δρόμο της Τιμής.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απευθύνει σε όλους τους Έλληνες επ’ ευκαιρία της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, προσκλητήριο μήνυμα για Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία, ΑΞΙΕΣ που σήμερα κινδυνεύουν να γίνουν ένας πολτός χωρίς ταυτότητα μέσα στην θύελλα της παγκοσμιοποίησης.

Τι σχέση έχει όμως η Ελλάδα του 1821 με την Ελλάδα ή μάλλον το ψευτορωμαίικο του “δημοκρατικού τόξου” της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και της “συνεκμετάλλευσης” του Αιγαίου; Ασφαλώς καμία!

Αυτήν την χρονιά δεν θα πραγματοποιηθεί παρέλαση και δεν θα χαιρετίσουν οι πολεμικές Σημαίες των Ενδόξων Ενόπλων μας Δυνάμεων τους επισήμους… Καλύτερα έτσι!

Όλοι οι Έλληνες ας θυμηθούμε τους Γενναίους, που έχυσαν το αίμα τους για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και ας τους τιμήσουν με αγώνα για να αποκτήσει και πάλι η Πατρίδα μας μια Εθνική Ανεξαρτησία ΑΛΗΘΙΝΗ, χωρίς παρενθέσεις, χωρίς αστερίσκους.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *