Οι μέρες που έρχονται είναι δικές μας! Δυναμική δράση στο Παγκράτι – BINTEO

Την στιγμή που σύσσωμο το «δημοκρατικό τόξο» σιωπά ένοχα για την βάναυση επίθεση που δέχεται το Έθνος μας, το Εθνικιστικό Κίνημα συνεχίζει τον ασυμβίβαστο Αγώνα του, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω από τους πάσης φύσεως προδότες.

Αιχμή του δόρατος, το Μέτωπο Νεολαίας, που βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και πάντα στην πρώτη γραμμή των επάλξεων. Με πνεύμα αγωνιστικό και ατσαλένια θέληση, ορθώνει το ανάστημα του ενάντια στις νοσηρές ορέξεις των ξένων και εγχώριων εχθρών του λαού μας, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι θα μας βρίσκουν παντού μπροστά τους.

Έτσι, και αυτό το Σάββατο, πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδη εθνικιστική πορεία στις κεντρικότερες γειτονιές του Παγκρατίου, κατά την διάρκεια της οποίας διανεμήθηκε έντυπο, ενημερωτικό υλικό του Κινήματος, ενώ χιλιάδες φέιγ βολάν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και της Βορείου Ηπείρου μας γέμισαν τους δρόμους της περιοχής, διαμηνύοντας ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες υπερασπίζονται με φλογερή πίστη και τόλμη τα Ιδανικά και τις Αξίες τους, δίχως να κάνουν βήμα πίσω.

Για ακόμη μια φορά, τα εθνικιστικά συνθήματα αντήχησαν παντού, κάνοντας ξεκάθαρο στο ανθελληνικό καθεστώς και στα παρακρατικά σκυλιά του ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και πιο αποφασισμένη από ποτέ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, η δυναμική παρουσία μας και μόνο, τάραξε ξανά το ανέμελο σαββατόβραδο κάποιων «κοινωνικών αγωνιστών», (λέμε τώρα… για να γελάσουμε και λίγο) με αποτέλεσμα να αρχίσουν πάλι τα κλαψουρίσματα.

Εμείς είχαμε προειδοποιήσει προ πολλού ότι το μέλλον ανήκει στους Εθνικιστές, κάτι που επιβεβαιώνεται καθημερινά, διαψεύδοντας ολοένα και περισσότερα τα παπαγαλάκια του συστήματος, που πόνταραν στην αποδυνάμωση και την διάλυση μας.

Δικαιολογημένη, λοιπόν, η ανησυχία κάποιων, καθώς η Χρυσή Αυγή έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι δεν λυγίζει!

Ως Μέτωπο Νεολαίας, ένα πράγμα μπορούμε να τους πούμε μόνο, το οποίο μπορούν να το πάρουν και ως υπόσχεση: Ορθώς κάνουν και πανικοβάλλονται, γιατί έπεται και συνέχεια…

 ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!



You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *