Εξορμήσεις πυρήνων δράσης Λακωνίας και Δυτικής Αθήνας

Εμφανής και στον πιο αφελή γίνεται πλέον η επανενδυνάμωση του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Ελλάδα! Το Μέτωπο Νεολαίας, υποδεχόμενο όλο και περισσότερους αφυπνισμένους νέους στις τάξεις του, εντείνει πλέον την παρουσία του τόσο στις γειτονιές των μεγάλων αστικών κέντρων όσο και στην επαρχία, με συνεχείς ακτιβιστικές εξορμήσεις.

Έτσι, μέσα στον μήνα Συναγωνιστές πραγματοποίησαν δεκάδες παρεμβάσεις στις περιοχές του νομού Λακωνίας. Σε Σπάρτη, Μάνη και Γύθειο οι δρόμοι, οι πλατείες αλλά και τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου γέμισαν με παντός τύπου έντυπο υλικό (φυλλάδια, αυτοκόλλητα, φέιγ βολάν) που έφερε το αγωνιστικό μήνυμα του Μετώπου Νεολαίας. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες αναγραφές συνθημάτων σε μεγάλες οδικές αρτηρίες με κύριο θέμα την αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατουμένους της Χρυσής Αυγής.

Αντίστοιχες εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν και από Συναγωνιστές των δυτικών συνοικιών της Αθήνας. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν αναγραφές Εθνικιστικών συνθημάτων και εκκαθαρίσεις ανθελληνικής προπαγάνδας στις γειτονιές του Δήμου Περιστερίου με ιδιαίτερη έμφαση στα σχολικά συγκροτήματα. Δόθηκε έτσι μια ακόμα απάντηση σε όσους επιχειρούν να ποτίσουν την Ελληνική νεολαία με το ανθελληνικό τους δηλητήριο, είτε πρόκειται γι’ αυτούς που συχνάζουν σε βρωμερές τρώγλες, είτε γι’ αυτούς που παρασιτούν σε κρατικά γραφεία.

Για να συμμετάσχεις κι εσύ στον Αγώνα για μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα, από οποιοδήποτε μέρος της χώρας, επικοινώνησε μαζί μας στο info@antepithesi.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *