Ενημερωτική εξόρμηση του Μετώπου Νεολαίας στο Ν. Ηράκλειο

Το απόγευμα του Σαββάτου 31/03/2018 οι νέοι και οι νέες του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος πραγματοποίησαν ενημερωτική εξόρμηση στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου.

Ένα απόγευμα Σαββάτου όπου η πλειοψηφία των συνομήλικών μας κατέκλυζε τις καφετέριες ή ετοιμαζόταν για το που θα διασκεδάσουν δίχως να τους αγγίζουν τα καθημερινά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, η κατάπτωση αξιών και ιδανικών και το συνολικό ξεπούλημα του Έθνους μας από τους προσκυνημένους πολιτικούς, φωνές νέων Ελλήνων ανέλαβαν να ξυπνήσουν έστω και στιγμιαία ένα κοιμισμένο λαό.

Συνθήματα όπως ΠΑΤΡΙΔΑ-ΛΑΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ και με μπροστάρη τον σημαιοφόρο μας να πορεύεται με το σύμβολό μας τον μαίανδρο, όλο και περισσότεροι κάτοικοι και περαστικοί έρχονται κοντά μας να πάρουν φυλλάδια, να μάθουν τις θέσεις μας ή απλά να δηλώσουν την αγάπη τους και να μας δώσουν κουράγιο στον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Πορευτήκαμε σε όλα τα κεντρικά σημεία της περιοχής επί ένα σχεδόν δίωρο ενημερώνοντας τον κόσμο και όλοι μαζί καταλήξαμε στο μνημείο των δολοφονηθέντων Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, καταθέσαμε στους δυο Ήρωες του κινήματος λίγα λουλούδια και ανανεώσαμε τους όρκους πίστης και αφοσίωσης για την λαϊκή εθνικιστική ιδέα. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *