Ενημερωτική δράση του Μετώπου Νεολαίας στα διόδια Ελευσίνας

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη ενημερωτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου στα διόδια της Ελευσίνας. Οι Συναγωνιστές έδωσαν βροντερό παρών γεμίζοντας τους σταθμούς των διοδίων με Ελληνικές Σημαίες και Εθνικιστικά Λάβαρα δίνοντας ξανά το στίγμα για το ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ παρά τον ανηλεή πόλεμο του συστήματος!

Μοιράστηκαν στα διερχόμενα αυτοκίνητα χιλιάδες έντυπα φυλλάδια που μετέδιδαν το Αγωνιστικό μήνυμα του Αρχηγού μας μέσα από τις φυλακές Δομοκού και έδιναν το σύνθημα για Αντίσταση και Εθνικιστική Αντεπίθεση απέναντι στις αντεθνικές πρακτικές της κυβέρνησης και των διεθνών “εταίρων” μας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά τεράστια και στις περισσότερες περιπτώσεις ρωτούσαν πως μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, έπειτα από τις συνεχόμενες ηλεκτρονικές επιθέσεις εναντίον μας και το νεότερο πλήγμα αυτών, την επίθεση κατά της σελίδας ethnikismos.net .

Προτρέψαμε τους Έλληνες πολίτες να έχουν προσωπική επαφή με τους Συναγωνιστές από όλες τις περιοχές της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας, ενώ τους ενημερώσαμε και για την καινούρια ιστοσελίδα του Αρχηγού μας, NMICHALOLIAKOS.GR , η οποία φιλοξενεί την καθημερινή του αρθρογραφία! Ό,τι και να κάνουν απέναντι μας, δεν πρόκειται να λυγίσουν τις Ψυχές μας και ο Αγώνας μας θα είναι μέχρι την Λευτεριά των Συναγωνιστών μας και την Νίκη του Κινήματος! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *