Εννέα μήνες μετά…

Οκτώβριος του 2020, και έξω από το εφετείο Αθηνών αλυχτάνε τα σκυλιά του συστήματος, η πλουτοκρατία και οι χρήσιμοι ηλίθιοι της αριστεράς στο άκουσμα της αποφάσεως ενός στημένου δικαστηρίου: η Χρυσή Αυγή είναι “εγκληματική οργάνωση”, με την πρωτόδικη καταδίκη του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου και δεκάδων αθώων Εθνικιστών να προσφέρει άφθονα πανηγύρια στους αλαλάζοντες γραικύλους.

Επαίρονται για “νίκη της δημοκρατίας” ενόσω μονοπωλούν τον δημόσιο διάλογο ξεστομίζοντας αισχρά ψέματα. Συκοφαντούν αθώους φυλακισμένους ανθρώπους και τρομοκρατούν τους εναπομείναντες Έλληνες που ορθώνουν αντισυστημικό λόγο. Από την παράνοια των υγειονομικών επιβολών σε ιατρικές πράξεις και μετακινήσεις, την ολοκληρωτική υποδούλωση της πατρίδος μας στους ευρωτοκογλύφους και την κλιμακούμενη εγκληματικότητα των βαρβάρων που κατακλύζουν την ελληνική γη δεν λείπει και ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών, που είναι ο πόλεμος τους ενάντια στον εθνικισμό, τον “φασισμό” και τον “ρατσισμό”. Δια των τρανταχτών αντιφάσεών τους ξεπροβάλλει ο φόβος, το μίσος αλλά και η θρασυδειλία τους στο επίπεδο της αντιμετώπισης των Ιδεών μας με πολιτικά επιχειρήματα.

Ένα ανελέητο “κυνήγι μαγισσών” εξαπολύεται. Νέο κύμα διώξεων κατά του Κινήματος μας με “δολοφονία χαρακτήρος” του Αρχηγού μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από τα ξεφτιλισμένα κανάλια, με κλείσιμο των επίσημων ιστοσελίδων του Κινήματος λόγω υπερ-κρατικών παρεμβάσεων στο “ελεύθερο διαδίκτυο”, ακόμα και με συλλήψεις Εθνικιστών στο μνημόσυνο του Γιώργου και του Μάνου! Η θλιβερή κυβέρνηση ασχολείται με την τήρηση και τον “σεβασμό” της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και οι αλλόφυλοι εγκληματίες, οι παιδεραστές και όλος ο παρακμιακός συρφετός αλωνίζει. Και δυστυχώς, η κοινωνία σε πλήρη αποσύνθεση να δέχεται παθητικά την μία ταπείνωση μετά την άλλη.

Ιούνιος 2021 και καυτός ήλιος πυρώνει την πόλη. Το πεζοδρόμιο δονείται από τον συντονισμένο βηματισμό πλήθους Χρυσαυγιτών και η φάλαγγα του Μετώπου Νεολαίας δίνει τον παλμό. Για κακή τύχη ολόκληρου του πολιτικού συστήματος και των αφεντικών του, η κοινωνία αυτή διαθέτει ακόμα υγιή κύτταρα. Οι Συναγωνιστές μετατρέπουν τις γελοίες αποφάσεις των διεφθαρμένων εξουσιαστών σε κουρελόχαρτα και σηκώνουν ξανά το λάβαρο της αντίστασης. Η αμηχανία των ρουφιάνων έκδηλη, από τις δεκάδες ανοιχτές εκδηλώσεις όπως αυτή των Ιμίων, τον συνεχή ακτιβισμό αλλά και την εισροή πληθώρας νεαρών παιδιών στις τάξεις μας. Προς μεγάλη απογοήτευση των τρωκτικών που απεργάζονται την “διάλυση” της Χρυσής Αυγής, η νεολαία στελεχώνει το Εθνικιστικό κίνημα και αντιστέκεται σε μια εξουσία τυραννική που καταδυναστεύει την Ελλάδα.

Με υψηλό το φρόνημα και απόλυτη προσήλωση στον σκοπό, εννέα μήνες μετά τα “κτυπήματα” της πουλημένης αστικής “δικαιοσύνης” κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελική Νίκη.  

Υ.Γ. Άμεση αποφυλάκιση του Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *