Μεγαλειώδης πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στο κέντρο του λιμανιού

Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει επίσημα, μα ανεξάρτητα από αυτό το γεγονός, οι Έλληνες Εθνικιστές αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός φορέας του τόπου, που στέκεται με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια στο πλευρό του Έλληνα πολίτη.

Το Σάββατο 3 Ιανουαρίου, Συναγωνιστές από τις Τοπικές Οργανώσεις ολόκληρης της περιφέρειας Πειραιώς (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα), πραγματοποίησαν με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική δράση στο κέντρο του Πειραιά (Ηλεκτρικός σταθμός ΗΣΑΠ, πλ. Κοραή, Γούναρη, Εθνικής Αντιστάσεως, Σωτήρος Διός, κ.α.).

Η υποδοχή που μας επιφύλασσαν οι Έλληνες που πυκνώνουν τις γειτονιές του ιστορικού μας λιμανιού ήταν και πάλι θερμή, καθώς έσπευσαν με ζήλο και ανυπομονησία να λάβουν το υλικό της δράσης. Ο Πειραιάς ήταν, είναι και θα είναι, πόλη Εθνικιστική. Σε κάθε γωνία της πόλης θα ανεμίζει υπερήφανα και ένα λάβαρο της Πατρίδας και του Εθνικισμού.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *