Το Μέτωπο Νεολαίας στην πλατεία Συντάγματος και Δάφνης – ΒΙΝΤΕΟ

Η σιδηρά Νεολαία της Χρυσής Αυγής, απτόητη από τις συνεχόμενες απόπειρες φίμωσης και περιφρονώντας κάθε είδους προσπάθεια κατατρομοκράτησης, στέκεται ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Ορθώνοντας το ανάστημα μας ενάντια στο προδοτικό καθεστώς και στους παρακρατικούς μηχανισμούς του, σπάμε την συνωμοσία σιωπής των ΜΜΕ και του φαύλου, πολιτικού κατεστημένου. Με συνεχή παρουσία και δράση στον δρόμο, εκεί που ανδρώθηκε και γιγαντώθηκε το Εθνικιστικό Κίνημα, διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι τίποτα δεν μπορεί να λυγίσει την Χρυσή Αυγή.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, 24 Νοεμβρίου 2018, το Μέτωπο Νεολαίας έκανε άκρως αισθητή την παρουσία του, με μια δυναμικότατη εθνικιστική πορεία στην περιοχή της Δάφνης και μετέπειτα στην πλατεία Συντάγματος, κατά την διάρκεια της οποίας διανεμήθηκε έντυπο, ενημερωτικό υλικό του Κινήματος, με την αποδοχή του κόσμου να είναι θερμότατη για μια ακόμη φορά.

Οι κεντρικότεροι δρόμοι και οι πλατείες της περιοχής γέμισαν με φέιγ βολάν, ενώ εθνικιστικά συνθήματα πάνω σε τοίχους έμειναν για να μαρτυρούν ότι αυτές οι γειτονιές ανήκουν στους Εθνικιστές! Πλήθος νέων τράνταξε συθέμελα την ατμόσφαιρα, βροντοφωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας και της Βορείου Ηπείρου.

ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΑΙΩΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

Οι νέοι και οι νέες του Εθνικιστικού Κινήματος, αντιστεκόμαστε σθεναρά και με κάθε μέσο στο οργανωμένο σχέδιο εξαθλίωσης του Έθνους μας. Απεχθανόμενοι την δειλία και την αδράνεια που χαρακτηρίζει την σύγχρονη μικροαστική αντίληψη, γινόμαστε όπου σταθούμε η φωνή της Αλήθειας, αφυπνίζοντας κοιμώμενες συνειδήσεις.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *