Ορειβατική εξόρμηση και πεζοπορία του Μετώπου Νεολαίας

Πρωινό Κυριακής, 20 Μαΐου 2018. Την στιγμή που πολλοί συνομήλικοι μας, παρασυρμένοι από τα «νέα ήθη» που επιτάσσει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, δεν έχουν συνέλθει ακόμα από το ξενύχτι της προηγούμενης ανέμελης βραδιάς τους, το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικιστικού Κινήματος ξεκινάει για μια ακόμα ημέρα γεμάτη δράση, ένταση και δυναμισμό.

Στόχος, μια εποικοδομητική απόδραση από την γεμάτη προβλήματα και δυσκολίες καθημερινότητα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να έρθουμε σε επαφή με την Φύση, την Μητέρα της Ιδεολογίας μας, που θα μας τροφοδοτήσει με όση ενέργεια χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε τον πολυμέτωπο Αγώνα μας.

Η πολύωρη πεζοπορία μας πραγματοποιήθηκε στο ορεινό περιβάλλον της Αττικής, μέσα στα δασικά μονοπάτια της Πάρνηθας, αδράζοντας την ευκαιρία να γυμνάσουμε το σώμα και να καλλιεργήσουμε το πνεύμα μας. Να μετρήσουμε την φυσική μας κατάσταση, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την μεταξύ μας συντροφικότητα και αλληλεγγύη.

Με απόλυτη πειθαρχία, ανεβαίνουμε τα τραχιά, ανηφορικά μονοπάτια, απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας. Με φρόνημα ακούραστο και υψηλό, συνεχίζουμε την πορεία μας κάτω από τον καυτό ήλιο.

Σε λίγο πραγματοποιούμε μια σύντομη στάση, όπου ένας Συναγωνιστής με εξειδικευμένη εμπειρία πραγματοποιεί μια αναλυτική και ιδιαίτερα χρήσιμη αναφορά για τους τρόπους αντιμετώπισης καταστάσεων κρίσης, καθώς και οδηγίες επιβίωσης σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει ο οποιοσδήποτε, ώστε σε δύσκολες στιγμές να καταφέρει με απόλυτη ψυχραιμία να βοηθήσει πρωτίστως τον εαυτό του και κατ’ επέκταση τους γύρω του, είτε πρόκειται για τους Συναγωνιστές του, είτε για την οικογένεια του ή άλλα οικεία πρόσωπα του περιβάλλοντος του.

Ακολουθεί η αναρρίχηση μας σε μια δύσβατη, ορεινή περιοχή. Με ακλόνητο ομαδικό πνεύμα, χωρισμένοι σε ζευγάρια των δυο ατόμων, κάθε Συναγωνιστής έχει την ευθύνη τόσο του εαυτού του, όσο και του συντρόφου του, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο πεδίο της μάχης. Άλλωστε, βασικός σκοπός της δοκιμασίας είναι η ενδυνάμωση του συντροφικού πνεύματος και των μεταξύ μας σχέσεων. Φτάνουμε στον προορισμό μας και αμέσως δίνονται με σαφήνεια ακριβείς οδηγίες για την άσκηση που θα ακολουθήσει. Πρόκειται για την κατάβαση ενός βράχου.

Πλήρη εγρήγορση των αισθήσεων, απόλυτη προσοχή και παρατηρητικότητα. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και στην αμέριστη βοήθεια των Συναγωνιστών μας, καλούμαστε να ξεπεράσουμε κάθε ίχνος φόβου και δισταγμού. Ο στόχος επιτυγχάνεται, καθώς όλη η ομάδα εκτελεί την άσκηση με απόλυτη επιτυχία.

Ακολουθεί η πορεία προς το σημείο αναχωρήσεως, μετά από μια εμπειρία που αναμφισβήτητα έχει τονώσει τόσο το ηθικό, όσο και την μαχητικότητα μας.

Σε πλήρη αντίθεση με το σαθρό πολιτικό κατεστημένο της χώρας, η Χρυσή Αυγή αποτελεί την γνήσια έκφραση της ελληνικής ψυχής, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνική φύση. Η ευρωστία του πνεύματος και η καλλιέργεια της σωματικής ρώμης αποτελούν πρωταρχικό μέλημα της νεολαίας του Εθνικιστικού Κινήματος, καθώς μαζί με την ιδεολογική μας κατάρτιση αποτελούν τις βάσεις για τον ιερό αγώνα που διεξάγουμε καθημερινά, εναντίον μιας κοινωνίας ηθικά εκμαυλισμένης.

Οι νέοι και οι νέες της Χρυσής Αυγής, με απόλυτη πίστη και προσήλωση στα ιδανικά και στις αξίες τους, επιλέγουν ένα βίο λιτό στα πρότυπα της αρχαίας ελληνικής αρετής, αποτελώντας, δίχως άλλο, το μοναδικό αντίδοτο στον σύγχρονο ξεπεσμό που βιώνει η πατρίδα μας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *