Μεγάλη ενημερωτική δράση στο Παγκράτι

Στην πρώτη γραμμή του τιτάνιου Εθνικού Αγώνα, η σιδηρά Νεολαία της Χρυσής Αυγής. Απτόητη από τις συνεχόμενες απόπειρες φίμωσης και περιφρονώντας κάθε είδους προσπάθεια κατατρομοκράτησης, στέκεται αγέρωχη, ορθώνοντας το ανάστημα της ενάντια στο προδοτικό και αμαρτωλό καθεστώς, καθώς και στους παρακρατικούς μηχανισμούς της.

Με συνεχή παρουσία και δράση στον δρόμο, εκεί που ανδρώθηκε και γιγαντώθηκε το Εθνικιστικό Κίνημα, διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι τίποτα δεν μπορεί να λυγίσει την Χρυσή Αυγή.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, 17 Φεβρουαρίου 2018, το Μέτωπο Νεολαίας έκανε την παρουσία του άκρως αισθητή στην περιοχή του Παγκρατίου, στα πλαίσια μια δυναμικότατης δράσης ενημερωτικού περιεχομένου. Διανεμήθηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή», καθώς επίσης και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος, με τον κόσμο να δείχνει για ακόμη μια φορά θερμή αποδοχή, συγχαίροντας μας για το θάρρος και την συνέπεια στις Ιδέες μας.

Οι κεντρικότεροι δρόμοι και οι πλατείες της περιοχής γέμισαν με φέιγ βολάν, ενώ εθνικιστικά συνθήματα πάνω σε τοίχους έμειναν για να μαρτυρούν ότι η πόλη ανήκει στους Εθνικιστές!

Οι νέοι και οι νέες του Εθνικιστικού Κινήματος αντιστεκόμαστε σθεναρά και με κάθε μέσο στο οργανωμένο σχέδιο εξαθλίωσης του λαού μας.Απεχθανόμενοι την δειλία και την αδράνεια που χαρακτηρίζει την σύγχρονη μικροαστική αντίληψη, γινόμαστε όπου σταθούμε η φωνή της αλήθειας, για να αφυπνίσουμε κοιμώμενες συνειδήσεις σε ένα καταρρέοντα κόσμο.

Ας το χωνέψουν καλά οι πάση φύσεως εχθροί της πατρίδας μας, εγχώριοι και μη….  Η Χρυσή Αυγή ήρθε και θα μείνει!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *