Εξορμήσεις πυρήνων δράσης σε Κοζάνη, Βόρεια Προάστια και Ε.Μ.Π.

Τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας “αποχαιρέτισαν” δυναμικά το 2022 με ακτιβιστικές εξορμήσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα, στην Κοζάνη ο νέος πυρήνας Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε τις πρώτες του δράσεις. Με πλήθος έντυπου υλικού και αναγραφές συνθημάτων σε κομβικά σημεία, οι Συναγωνιστές κέρδισαν τις εντυπώσεις των κατοίκων που μετά από καιρό είδαν ξανά νέους Εθνικιστές στο κέντρο της πόλης. Ερρίφθησαν επίσης εκατοντάδες φέιγ βολάν στους δρόμους της Κοζάνης που επεσήμαναν το αίτημα για την άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, καθώς επίσης και των υπόλοιπων πολιτικών κρατούμενων του Κινήματος.


Δράσεις πραγματοποιήθηκαν και στην Αττική με την συμμετοχή Συναγωνιστών των πυρήνων του Μετώπου Νεολαίας των αντίστοιχων περιοχών. Ειδικότερα, τόσο στα Βόρεια Προάστια όσο και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έλαβαν χώρα εκτεταμένες παρεμβάσεις με έντυπο υλικό, αναγραφές συνθημάτων αλλά και μαζική εκκαθάριση αναρτημένης αναρχοκομμουνιστικής προπαγάνδας. Οι Συναγωνιστές ανέδειξαν για ακόμα μία φορά ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ελληνική παιδεία, το οποίο δεν είναι άλλο από το αριστερό δηλητήριο που διαχέεται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής αντεπιτίθεται στο σύστημα των ξένων και εγχώριων δυναστών της Πατρίδας μας και δείχνει για ακόμα μία φορά ότι δεν υπάρχουν «άβατα» ούτε στην Αθήνα ούτε πουθενά. Παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις δολοφονίες των Συναγωνιστών μας οι Νέοι και οι Νέες της Χρυσής Αυγής παραμένουμε Πιστοί/ες στις Ιδέες και του μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος της Ελλάδας, κάνοντας πράξη το σύνθημα που σκοπεύουμε να ακούγεται σύντομα σε κάθε ελληνική πόλη: Αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *