Για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα έξω από το ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης”

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης” στον Ταύρο του Πειραιά, έλαβε χώρα ένα παρακμιακό φεστιβάλ στο πλαίσιο του οποίου είχε ανακοινωθεί η πραγματοποίηση “drag show” και προπαγανδιστικών εκδηλώσεων υπέρ της λαθρομετανάστευσης, παράλληλα με “δραστηριότητες για παιδιά”! Όλα αυτά, όπως παραδέχτηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ως Μέτωπο Νεολαίας δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητη την συγκεκριμένη πρόκληση. Αυτό, το έχουμε αποδείξει ήδη πολλάκις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και όπου αλλού χρειάστηκε. Έτσι, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών προκάλεσε για πολλοστή φορά την μήνη του καθεστώτος της Νέας Δημοκρατίας.

Ένας “τυπικός έλεγχος” μετατράπηκε ταχύτατα, με παρέμβαση της Διεύθυνσης Ασφαλείας, σε αδικαιολόγητη προσαγωγή των νεαρών Χρυσαυγιτών, οι οποίοι προσέγγισαν τον χώρο πέριξ του ιδρύματος με στόχο μια καθ’ όλα νόμιμη ενημερωτική παρέμβαση. Η πολύωρη κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα Πειραιά και παράνομη κατάσχεση του έντυπου υλικού που έφερε το… ακραίο σύνθημα “ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”, φυσικά δεν απέφερε τίποτα σε βάρος των Συναγωνιστών. Όμως, εξασφαλίστηκε η ομαλή διεξαγωγή ενός ακόμη αίσχους που βάλλει χυδαία κατά των παραδοσιακών αξιών.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων καταδεικνύει την απελπισία των LGBT προπαγανδιστών και των κυβερνητικών πατρώνων τους. Η εξήγηση δεν είναι δύσκολη: ο ασταμάτητος και ουσιώδης ακτιβισμός της Χρυσής Αυγής, έχει καταφέρει να αναδείξει το σκοτεινό ποιόν των διοργανωτών. Έτσι, ματαιώθηκε η δημόσια διεξαγωγή τέτοιων βδελυρών “θεαμάτων” στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ακυρώθηκε πάρτυ εκδήλωσης “ανθελληνισμού” από παρεμφερείς κύκλους τον περασμένο Μάρτιο στο κέντρο των Αθηνών.

Ορθώς λοιπόν το σύστημα φοβάται πάνω απ’ όλα (και σίγουρα περισσότερο από τους ελεγχόμενους αντιφασίστες εγκληματίες) τους αγωνιστές του Κινήματος μας. Είμαστε αυτοί που δεν ξεχάσαμε τις αξίες μας απλά για “να βρούμε μια δουλίτσα”. Είμαστε αυτοί που υπεραμύνονται εμπράκτως και αποτελεσματικά τα ιερά του Λαού μας, απομονώνοντας και ξεφτιλίζοντας την περιθωριακή “woke” ατζέντα στα μάτια της Ελληνικής κοινωνίας. Ως εκ τούτου, ας μην νομίσει κανείς ότι παραπονούμαστε για τα εμπόδια που μας θέτουν, αντιθέτως τα καλωσορίζουμε ως απόδειξη ότι βαδίζουμε ακόμα στον δρόμο της Αρετής.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *