ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 2024: Η φλόγα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν σβήνει ποτέ! – BINTEO

Στις 7 Σεπτεμβρίου, κάτω από τον σκοτεινό ουρανό που αγκάλιαζε το ιερό πεδίο των Θερμοπυλών, Χρυσαυγίτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με την μαζική συμμετοχή του Μετώπου Νεολαίας, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν ξανά την αιώνια μνήμη των Θερμοπυλομάχων που έπεσαν υπερασπιζόμενοι ολόκληρη την Ευρώπη από μια πολυφυλετική υπερδύναμη. Η Τελετή Μνήμης, θεσμός πια για δεκαετίες, δεν εμποδίστηκε από τα «έργα ανάπλασης» που «εντελώς τυχαία» αποφάσισε να ξεκινήσει ο δήμος τις συγκεκριμένες ημέρες.

Συναγωνιστές από διαφορετικές περιοχές της χώρας, με καρδιές γεμάτες πίστη και εθνικό φρόνημα, έλαβαν τον λόγο στο βήμα. Με τον παλμό που επιτάσσει η περίσταση, οι φωνές των ομιλητών ενώθηκαν σε ένα κοινό μήνυμα: η διαχρονικότητα της μάχης ως σύμβολο Τιμής και Αγώνα. Τότε, οι Σπαρτιάτες υπερασπίστηκαν τις Θερμοπύλες παρά και την προδοσία του Εφιάλτη. Σήμερα, οι σύγχρονοι Έλληνες Εθνικιστές αντιστεκόμαστε με το ίδιο σθένος απέναντι σε ξένους εχθρούς και εγχώριους προδότες που ξεπουλούν την Πατρίδα, με τις σύγχρονες “Θερμοπύλες” της λεωφόρου Ηρακλείου. Ήρωες τότε, ήρωες τώρα· προδότες τότε, προδότες και τώρα.

Με το σύνθημα «Αίμα Τιμή, Χρυσή Αυγή» να αντηχεί δυνατά και με μια αίσθηση ιερής υποχρέωσης να απλώνεται στην ατμόσφαιρα, η εκδήλωση επιβεβαίωσε τον ξεχωριστό της χαρακτήρα καθώς το σκοτάδι κάλυπτε τον χώρο. Οι δάδες, σύμβολα των Αθανάτων ψυχών, άναψαν από τον λόφο του Κολωνού, φωτίζοντας το πεδίο της μάχης, ενώ ο ήχος των τύμπανων δόνησε ξανά την ατμόσφαιρα.

Στο επιβλητικό άγαλμα του Λεωνίδα, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων εκ μέρους των Συναγωνιστών της Σερβικής Δράσης, της Εθνικής Αναγέννησης Πολωνίας και, φυσικά, του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Η τελετή ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος να αντηχούν δυνατά και περήφανα στον ιερό τόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκατοντάδες διερχόμενοι πολίτες, παρακολούθησαν με δέος, την Τελετή Μνήμης της Χρυσής Αυγής. Η σύγκριση με την θλιβερή παρακείμενη φιέστα του Δήμου, που τελικά ακυρώθηκε από την ανοργανωσιά, έδειξε στον κάθε καλόπιστο πως μόνο οι Χρυσαυγίτες μπορούν και τιμούν τους Ήρωες του Ελληνισμού όπως αρμόζει. Αποτέλεσε επίσης αφορμή για πολλούς σοκαρισμένους «επισήμους» και πανικόβλητους μπολσεβίκους, να ξεχάσουν τον μύθο της «διάλυσης της Χρυσής Αυγής».

You may also like...

1 Response

  1. September 9, 2024

    […] κάθε γωνιά της Ελλάδας, με την μαζική συμμετοχή του Μετώπου Νεολαίας, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν ξανά την αιώνια μνήμη […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *