Δράσεις ενάντια στο “europride” και την “LGBTQ” προπαγάνδα – ΒΙΝΤΕΟ

Η συμμαχία των καπιταλιστικών πολυεθνικών και των αριστερών γκρουπούσκουλων έχει αφιερώσει, και στην χώρα μας, έναν ολόκληρο μήνα ειδικά για την επιβολή της προπαγάνδας του “lgbtq” εκφυλισμού. Από κοντά, επισήμως πλέον, και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μετά το εκτρωματικό νομοσχέδιο (για το οποίο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής προειδοποιούσε από το 2015!) δεν δίστασε να εφαρμόσει ακραία μέτρα καταστολής ενάντια σε Έλληνες πολίτες που σκέφτηκαν να αντιδράσουν.

Παρά την εξωφρενική επιχείρηση εκφοβισμού, οι Συναγωνιστές της Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε συνεχείς διανομές υλικού σε γειτονιές και αναρτήσεις πανό στις εισόδους της πόλης καθ’ όλη την διάρκεια του “europride”. Πανικόβλητη η κυβέρνηση, διέταξε έκτακτη σύσκεψη της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να προστατέψει την “gay friendly” εικόνα της, κάτι είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί υπό 24ωρη “πολιορκία” ο πολυχώρος της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης. Ως απάντηση σε αυτές τις γελοίες κινήσεις, αναρτήθηκε γιγαντοπανό και στο κτήριο μπροστά από το οποίο περνάνε καθημερινά χιλιάδες οχήματα.

Αμέτρητοι πολίτες ενημερώθηκαν για την αληθινή φύση της προπαγάνδας των διεθνιστών προκαλώντας μάλιστα λυσσασμένες αντιδράσεις στους αριστερούς υποτακτικούς του συστήματος, οι οποίοι άρχισαν και πάλι να εκλιπαρούν τον Μητσοτάκη για συλλήψεις Εθνικιστών. Σε Αθήνα, Πειραιά, Ημαθία και Ρόδο, κλιμάκια του Μετώπου Νεολαίας προχώρησαν σε αντίστοιχες δράσεις, τηρώντας την δέσμευση μας ότι δεν θα επιτρέψουμε να περάσουν δίχως αντίσταση οι αντιφυσικές πολιτικές που καταστρέφουν την νέα γενιά και προσβάλουν ευθέως την Πίστη του Λαού μας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *