Εαρινές δραστηριότητες του πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκαν και κατά τους εαρινούς μήνες οι δραστηριότητες του πολυχώρου της Τοπικής Οργανώσεως Θεσσαλονίκης. Χάρη στην συνεχή εθελοντική εργασία των Συναγωνιστών του Μετώπου Νεολαίας, ο πολυχώρος “ΣΑΡΙΣΑ” έχει αναδειχθεί ως το σημείο αναφοράς για την κοινότητα των Εθνικιστών της πόλης (και όχι μόνο).

Κάθε απόγευμα Παρασκευής, πλήθος νέων συγκεντρώνονται στο μοναδικό αυτό στέκι για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των θεματικών ομιλιών και να συνεισφέρουν στον αγώνα της Χρυσής Αυγής. Εκεί, μπορούν να ανταλλάξουν ελεύθερα ιδέες και εμπειρίες, ενισχύοντας τον ισχυρό δεσμό που οφείλουμε να έχουμε ως ενεργοί Εθνικιστές, αλλά και να λάβουν έντυπο υλικό δράσης μεταδίδοντας το αγωνιστικό μήνυμα του Κινήματος σε κάθε γειτονία της πόλης!

Με τις εβδομαδιαίες τοποθετήσεις κατηρτισμένων στελεχών του Κινήματος μας, δίδονται απαντήσεις στην παραπληροφόρηση της επικαιρότητας. Κάθε ομιλία είναι ευκαιρία για την παρουσίαση των απόψεων του Κινήματος σχετικά με τρέχοντα γεγονότα, προσφέροντας μια διαφορετική οπτική από αυτή των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης. Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, με την εμπειρία και τις γνώσεις τους, αναλύουν και αποδομούν τα ψεύδη που συχνά παρουσιάζονται στο Ελληνικό κοινό, προσφέροντας την ουσία της Εθνικιστικής σκοπιάς.

Παράλληλα, μέσω των ιστορικών ομιλιών που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα Αντεπίθεση, κρατείται ζωντανή η φλόγα της Εθνικής Μνήμης. Αυτές οι ομιλίες επικεντρώνονται σε σημαίνοντα αλλά και άγνωστα γεγονότα ή προσωπικότητες της Ελληνικής ιστορίας, αναδεικνύοντας τις Εθνικές αξίες και το μεγαλείο της Φυλής που τόσο εχθρεύονται οι αντίπαλοι μας.

You may also like...

1 Response

  1. Αναστάσιος says:

    Συγχαρητήρια, κρατάτε ψηλά το ιδεώδες, χρειάζεται και Αθήνα κάτι αντίστοιχο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *