Το Μέτωπο Νεολαίας στην πρώτη γραμμή των λαϊκών αντιδράσεων ενάντια στο “ΛΟΑΤ” νομοσχέδιο

Εντός της τρεχούσης εβδομάδος διαδόθηκε διαδικτυακά αυθόρμητο κάλεσμα πολιτών σε συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη, ενάντια στο επερχόμενο επαίσχυντο νομοσχέδιο. Ένα νομοσχέδιο που επιδιώκει την απόλυτη στρέβλωση της θεμελιώδους έννοιας της Οικογένειας, προς τέρψιν των πιο έκφυλων και ακραία φιλελεύθερων μειοψηφιών. Μπορεί πολλοί εξ όσων διακήρυτταν την συμμετοχή τους στα κοινωνικά δίκτυα να… ξεχάστηκαν τελικά, όμως το Μέτωπο Νεολαίας ήταν εκεί.

Πολυμελές κλιμάκιο Συναγωνιστών μετέβη στον Λευκό Πύργο, τηρώντας την πάγια τακτική του Κινήματος της Χρυσής Αυγής που ενισχύει ανιδιοτελώς κάθε λαϊκή αντίδραση απέναντι σε αντεθνικά σχέδια, χωρίς να εξαρτάται από πρόσκαιρα εκλογικά οφέλη. Μετά από μια αδικαιολόγητη παρενόχληση από την ΕΛ.ΑΣ, οι νεαροί Εθνικιστές, φέροντας πανό με το ξεκάθαρο μήνυμα “ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ“, έφθασαν απτόητοι στην συγκέντρωση όπου έγιναν δεκτοί με χαρά από πλήθος συγκεντρωμένων. Ενώπιον αυτής της δυναμικής παρουσίας και των συνθημάτων που ήχησαν επιτέλους στο κέντρο της πόλης, πολίτες συντάχθηκαν αυθόρμητα με το μπλοκ του Μετώπου Νεολαίας, έσπευσαν να ρωτήσουν για τον αγώνα του Κινήματος μας και έλαβαν με ενθουσιασμό ενημερωτικό υλικό.

Οι βουλευτάδες της “συντηρητικής τάσης” της ΝΔ τάσσονται ένας-ένας υπέρ της ψήφισης, ή έστω της αποχής (αντί καταψήφισης), του εκτρωματικού νόμου. Η καταδίκη αγνώστου αριθμού παιδιών σε ανατροφή εντός ενός παρά φύσιν περιβάλλοντος φαίνεται πως είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για τον Μητσοτάκη. Κι όμως, ορισμένοι “γαλάζιοι” έχουν ακόμα το θράσος να παριστάνουν σε καφενεία, συλλόγους και ενορίες τους τιμητές των παραδοσιακών αξιών! Η σημερινή μας παρουσία αποτελεί και μήνυμα, προς αυτούς τους ιδιαίτερους αρλεκίνους της πολιτικής, πως όσο περνά από το χέρι μας δεν θα επιτρέψουμε να αμβλύνει τις λαϊκές αντιδράσεις αυτό το παραμύθι. Το σύνθημα “ΝΔ και αριστεροί δουλεύουνε μαζί” θα ακούγεται με κάθε ευκαιρία, ώστε να μην μείνει η παραμικρή δικαιολογία σε όσους στηρίξουν ξανά την παράταξη που επέλεξε να προσβάλλει την Πίστη του Λαού μας και τις αρχές της ίδιας της Φύσεως!

You may also like...

2 Responses

  1. January 22, 2024

    […] Πηγή: antepithesi.gr […]

  2. February 13, 2024

    […] τις διαστροφικές ανακοινώσεις περί νομιμοποίησης “γάμων” και υιοθεσίας ομοφυλόφιλων “ζευγαριών”, ο νεοεκσυγχρονιστής Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *