Παρέμβαση του Μετώπου Νεολαίας στο ίδρυμα Ωνάση

Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου, κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε παρέμβαση στο ίδρυμα Ωνάση ενάντια στον επιδοτούμενο από το κράτος και το κεφάλαιο αντιφασισμό, ο οποίος αποτελεί το επίσημο δόγμα του αστικού καθεστώτος.

Αυτού του είδους οι ελιτίστικοι φορείς, όπως τα κάθε λογής ιδρύματα Νιάρχου, Ωνάση κ.α., πρωτοστατούν στην διάδοση κατάπτυστων εκστρατειών, άλλοτε απαιτώντας την καταδίκη του Αρχηγού και μελών του Κινήματος μας (όπως συνέβη προ τριών ετών) και άλλοτε προωθώντας κάθε λογής έκφυλο ιδεολόγημα. Έτσι, οι κάθε είδους αντιφασίστες βρίσκουν μια… ζεστή αγκαλιά και μπόλικο χρήμα στους παντοτινούς συνοδοιπόρους τους, τους φιλελευθέρους, και συναγελάζονται άψογα παρά τον υποτιθέμενο «αντισυστημισμό» που διεκδικούν.

Με αφορμή το τελευταίο «επίτευγμα» του ιδρύματος, δηλαδή την πρεμιέρα μιας θεατρινίστικης γελοιότητας με τίτλο «Η Καταρίνα και η ομορφιά να σκοτώνεις φασίστες», οι νεαροί Χρυσαυγίτες αποφάσισαν να δώσουν μια πρώτη δυναμική απάντηση στον αντιεθνικιστικό οχετό που εξαπολύεται στην κοινή γνώμη. Εν ώρα λειτουργίας του ιδρύματος, οι Συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν στην είσοδο όπου ύψωσαν πανό και γέμισαν τον περιβάλλοντα χώρο με προκηρύξεις της Χρυσής Αυγής, ενώ ακολούθησε και αναγραφή σχετικών συνθημάτων.

Μέσα από το εν λόγω κακοτέχνημα, προωθείται ως αποδεκτή η ιδέα της τελετουργικής εξόντωσης Εθνικιστών στο πλαίσιο μιας αρρωστημένης φαντασίωσης που λαμβάνει χώρα στην Πορτογαλία. Στην μαζική προπαγάνδα, η αποανθρωποποίηση του πολιτικού αντιπάλου αποτελούσε ανέκαθεν ένα βασικό όπλο της κομμουνιστικής επικοινωνιακής φαρέτρας. Σε μια κοινωνία η οποία κατευθύνεται από την κόκκινη χούντα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, διεστραμμένοι κύκλοι προσπαθούν να ενσταλάξουν την πεποίθηση πως «το να σκοτώνεις έναν φασίστα δεν είναι έγκλημα», κατά το γνωστό ρητό των αναρχομπολσεβίκων της Ιταλίας των περίφημων Μολυβένιων Χρόνων.

Η καλύτερη απάντηση στις θλιβερές προκλήσεις των πάσης φύσεως ανθελλήνων, οι οποίοι μάταια προσπαθούν να αποθαρρύνουν την Ελληνική νεολαία από τον εθνικιστικό αγώνα, είναι η ενεργή συστράτευση στις γραμμές μας. Ως οργανικό τμήμα του κινήματος της Χρυσής Αυγής, το Μέτωπο Νεολαίας με την αδιάκοπη κοινωνικοπολιτική του δράση συντρίβει τις ονειρώξεις φιλελεύθερων και μαρξιστών για πάταξη του Εθνικισμού, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στα εκτρωματικά παράγωγα της εθνομηδενιστικής θολοκουλτούρας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *