Δράση – αγωνιστικό κάλεσμα από την νεολαία της Σταυρούπολης

Ομάδα του Μετώπου Νεολαίας, αποτελούμενη κυρίως από μαθητές της περιοχής, πραγματοποίησε την Τρίτη το απόγευμα μεγάλη ενημερωτική δράση στην περιοχή της Σταυρούπολης. Οι Συναγωνιστές, διένειμαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια στους κατοίκους της περιοχής, γκρεμίζοντας με την δια ζώσης παρουσία τους τα μυθεύματα περί “διαλυμένης εγκληματικής οργάνωσης”. Με το έντυπο υλικό και πλήθος συνθημάτων σε κεντρικούς δρόμους, πάρκα και σχολεία, η μαχόμενη Ελληνική νεολαία απηύθυνε το δικό της αγωνιστικό κάλεσμα, προς όποιον διαθέτει την τόλμη να την ακολουθήσει. Φυσικά, δεν παρέλειψαν να καθαρίσουν τις γειτονιές από τα αντεθνικά συνθήματα που αφήνουν πίσω τους αριστερά γκρουπούσκουλα, στις σπάνιες περιπτώσεις που καταφέρνουν να βρουν αρκετό θάρρος ώστε να πλησιάσουν βιαστικά στην περιοχή.

Στα μεγάλα αστικά κέντρα, η λαϊκή βάση της Χρυσής Αυγής ήταν και είναι οι εργατικές και μικρομεσαίες συνοικίες, όπου χτυπάει πιο δυνατά η καρδιά του Ελληνισμού. Μακριά από τα φώτα των “κοσμοπολίτικων” προαστίων όπου κυριαρχεί ο άεθνος και απρόσωπος καταναλωτισμός, δίπλα στα παιδιά του εργαζόμενου κόσμου. Αυτού του κόσμου που με περηφάνεια υψώνει την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι, παρά την μίζερη προπαγάνδα των κρατικοδίαιτων μπολσεβίκων. Αυτού του κόσμου που θρησκεύεται με άσβεστη Πίστη και τηρεί πατροπαράδοτα έθιμα, με ακλόνητο σεβασμό στον πρωταρχικό κοινωνικό πυλώνα, την οικογένεια, στην γνήσια και φυσιολογική μορφή της. Αυτού του κόσμου που δεν ανέχεται πια το εμπόριο ναρκωτικών, τις απόπειρες βιασμών, την εγκληματικότητα με την οποία “εμπλουτίζουν” τα αστυνομικά ρεπορτάζ οι αλλοδαποί εισβολείς στις γειτονιές μας.

Ως κινηματικός φορέας με σταθερές δομές και κρυστάλλινες ιδεολογικές βάσεις, το Μέτωπο Νεολαίας εγγυάται την συνεχή ακτιβιστική εγρήγορση των Εθνικιστών στην πόλη. Χωρίς να εξαρτόμαστε από κοινοβουλευτικές ανέσεις, χωρίς την ανάγκη εκλογικών πλάνων και “πυροτεχνημάτων”, συνεχίζουμε τον Αγώνα με επιμονή που δικαιώνεται στο πρόσωπο κάθε νέου Συναγωνιστή που πυκνώνει τις τάξεις μας!

2ST
5ST
6ST
3ST
8ST
7ST
previous arrow
next arrow

You may also like...

1 Response

  1. December 4, 2023

    […] Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα Αντεπίθεση […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *