Οι Εθνικιστές της Ευρώπης δεν ξεχνούν τους Ήρωες της Χρυσής Αυγής

1η Νοεμβρίου του 2013, η ημέρα μετά την οποία τίποτε πλέον δεν είναι το ίδιο και ο Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη είναι μονόδρομος. Μια ημέρα που, όπως όλα δείχνουν, σημάδεψε ανεξίτηλα όχι μόνο την ιστορία του Ελληνικού Εθνικισμού αλλά και τις συνειδήσεις πιστών της Εθνικής Ιδέας σε ολόκληρη την Ευρώπη, και τον κόσμο. 10 χρόνια μετά, και οι Εθνικιστές της Ευρώπης δεν ξεχνούν το Αίμα των Ηρώων μας.

Αγωνιστές οργανώσεων, από την Ισπανία έως την Δανία, συγκεντρώθηκαν στους δρόμους μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων και έξω από Ελληνικά προξενεία. Με την εικόνα των πεσόντων Συναγωνιστών μας, και σχηματίζοντας τον Μαίανδρο τίμησαν τους Ήρωες της Χρυσής Αυγής.

Αντιπροσωπεία Εθνικιστών από το Τορίνο της Ιταλίας βρέθηκε στην Αθήνα όπου απέτισε φόρο τιμής στον Γιώργο και τον Μάνο και επισκέφθηκε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων του Κινήματος μας με όλες τις φιλελληνικές οργανώσεις.

Τέλος, ο Adam Gmurczyk, παλαιός αντισοβιετικός ακτιβιστής και ιδρυτής της “Εθνικής Αναγέννησης Πολωνίας”, έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης για την ημέρα, εκ μέρους των Πολωνών συναγωνιστών.

Ενάντια στην “ευρώπη” των διεθνιστών, η Ευρώπη των Εθνών θα ανατείλει ξανά!

Σερβική Δράση
Active Club Denmark στην Ελληνική πρεσβεία της Κοπεγχάγης
Serbian Division
La Barierra στο Ελληνικό προξενείο στο Τορίνο

 Rete Studentesca στην Μόντσα-Μπριάντσα
Devenir Europeo Μαδρίτη
CasaPound σε Ρώμη, Νάπολη, Μιλάνο κ.α.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *