Συγκέντρωση και Τελετή Τιμής στους Θερμοπυλομάχους 2023

Παρά τις αντιξοότητες, πραγματοποιήθηκε και φέτος ετήσια Τελετή Μνήμης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή προς τιμήν του Βασιλέα Λεωνίδα και όλων εκείνων των Ηρώων που θυσιάστηκαν στο Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών, μαχόμενοι τις ορδές των Περσών.

Φέτος, η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο Άγαλμα του Λεωνίδα στην Σπάρτη, εκεί από όπου ξεκίνησαν οι Ήρωες πρόγονοι μας για να συναντήσουν τον ηρωικό θάνατο πάνω στην μάχη. Με δυναμική συμμετοχή του Μετώπου Νεολαίας, Συναγωνιστές από την περιφέρεια Πελοποννήσου γέμισαν την πλατεία του μνημείου και ύψωσαν τα σύμβολα του Κινήματος, αποδεικνύοντας σε όλους πως η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ, γιατί αποτελεί την Ιδέα της αντίστασης απέναντι σε κάθε τι αντεθνικό που επιβουλεύεται την Πατρίδα μας.

Τραγελαφικό παράδειγμα της ταραχής ορισμένων απέναντι στην δυναμική της Χρυσής Αυγής, αποτέλεσε η στάση της ηγεσίας της αστυνομίας, που έσπευσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση πορείας. Η απόφαση αυτή, είχε προφανή πολιτική σκοπιμότητα και μοναδικό στόχο να περιοριστεί έστω και λίγο η απήχηση της εκδήλωσης στο σύνολο των Ελλήνων της Σπάρτης.

Εκ μέρους της περιφέρειας Πελοποννήσου χαιρετισμό απηύθυνε ο Συναγωνιστής Λάμπρος Χουσάς. Τον λόγο έλαβε επίσης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Άγις Φωτόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στο τρανό παράδειγμα της Θυσίας των Σπαρτιατών και για το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή σήμερα αποτελεί την τελευταία γραμμή αμύνης απέναντι σε εχθρούς αλλά και εφιάλτες που φώλιαζαν και φωλιάζουν στους κόλπους του Εθνικισμού.

Μετά το πέρας της Τελετής Μνήμης η εκδήλωση αυτή έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *