Συνεχίζονται δυναμικά οι δραστηριότητες του πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ

Συνεχίζονται δυναμικά οι δραστηριότητες του πολυχώρου της Τοπικής Οργανώσεως Θεσσαλονίκης, με την επανέναρξη της ανοιχτής λειτουργίας τον Σεπτέμβριο. Κάθε απόγευμα Παρασκευής, δεκάδες Εθνικιστές συγκεντρώνονται στο μοναδικό αυτό στέκι για να γνωρίσουν τους Συναγωνιστές, να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα πολιτικών, ιδεολογικών και ιστορικών ομιλιών και να συνεισφέρουν στον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Με τις εβδομαδιαίες τοποθετήσεις κατηρτισμένων στελεχών του Κινήματος μας, δίδονται απαντήσεις στην παραπληροφόρηση της επικαιρότητας, ενώ μέσω των ιστορικών ομιλιών που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα Αντεπίθεση κρατείται ζωντανή η φλόγα της Εθνικής Μνήμης.

Ιδιαίτερη περίσταση αποτέλεσε η επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση τριών ετών από την, εκ νέου, φυλάκιση του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας. Για μια ακόμα φορά, η αίθουσα ομιλιών γέμισε με την δυναμική συμμετοχή της Νεολαίας και η εκδήλωση άρχισε με το μήνυμα μέσα από τις φυλακές Δομοκού, του πολιτικού κρατουμένου, Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου. Οι Συναγωνιστές και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Σαχινίδης και Χρήστος Χατζησάββας, ανέλυσαν όλα εκείνα τα γεγονότα που οδήγησαν το αντεθνικό καθεστώς σε τέτοια απελπισία ώστε να προβεί στις πολιτικές διώξεις.

Επιπλέον, Συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας και της Κινήσεως Εθνικιστών Δικηγόρων, αποδόμησαν ένα προς ένα τα γελοία αφηγήματα που παρουσιάστηκαν, εντός και εκτός δικαστικών αιθουσών, με αφορμή την λεγόμενη “Δίκη της Χρυσής Αυγής”. Υποτιθέμενοι μάρτυρες που αλλάζουν συνεχώς τις καταθέσεις τους, κατηγορίες βασισμένες σε τεκμήρια που δεν βρέθηκαν ποτέ, εμφάνιση αντιφασιστικών συμμοριών σαν κλαιόμενα θύματα, οφθαλμοφανώς αντισυνταγματικές τροπολογίες, λογικά αλλά και χρονικά άλματα, συνθέτουν την εικόνα των κατηγοριών σε βάρος Συναγωνιστών, απλών υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, ακόμα και εντελώς άσχετων πολιτών.

Παλαιοί και νέοι Συναγωνιστές έψαλλαν με μια φωνή τον ύμνο της Χρυσής Αυγής στο “κάστρο” του Εθνικισμού της Θεσσαλονίκης που, ενάντια στις προσδοκίες των ανθελλήνων, κάθε εβδομάδα αποκτά νέους μαχητές!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *