Ελλάς-Σερβία: Κοινός Αγώνας ενάντια στα οθωμανικά απομεινάρια!

Το βράδυ του Σαββάτου, στο χωριό Μπανίσκα του βορείου Κοσσυφοπεδίου, ομάδα Ορθόδοξων προσκυνητών δημιούργησαν οδοφράγματα σε γέφυρα της περιοχής, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη άσκηση τρομοκρατίας από το αλβανικό ψευδοκράτος της “Δημοκρατίας του Κοσόβου”. Δυνάμεις της κατοχικής αστυνομίας αντέδρασαν καταδιώκοντας ενόπλως τους Σέρβους οι οποίοι βρήκαν καταφύγιο στο μοναστήρι της περιοχής. Από εκεί, προέβαλαν σθεναρή αντίσταση υπερασπιζόμενοι ουσιαστικά την ανεξαρτησία του τόπου τους, καταφέρνοντας σημαντικά πλήγματα στις τακτικές δυνάμεις των Αλβανών. Στην διαμάχη έπεσαν αντιστεκόμενοι τρεις Σέρβοι Πατριώτες, ενώ όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον ένας ακόμα έχασε την ζωή του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μετά την σύλληψη του!

Η παραπάνω είδηση, ξυπνά σε κάθε Έλληνα μνήμες από την 28η Οκτωβρίου του 2018. Ήταν τότε που ο εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας καταδιώχθηκε και δολοφονήθηκε με πανομοιότυπο τρόπο από την αλβανική αστυνομία, επειδή ύψωσε την Ελληνική Σημαία στον τόπο του, την κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο. Κι όμως, η γελοία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας “ξέχασε” να πάρει θέση, ενώ ο υπουργός εξωτερικών Γεραπετρίτης συναντιόταν περιχαρής στην Νέα Υόρκη με την “Κοσοβάρα ομόλογο του”, δηλαδή την υπουργό ενός “κράτους” που (ορθώς) δεν έχει καν αναγνωριστεί από την Ελλάδα!

Ως Έλληνες Εθνικιστές, κατανοούμε πλήρως τα πάθη και την οργή των Σέρβων ομόδοξων μας, που ζουν υπό την κατοχή αλλοφύλων με την συνενοχή των Νατοϊκών εγκληματιών πολέμου. Ως Χρυσαυγίτες, εκφράζοντας το πραγματικό Ελληνικό πνεύμα σε αντιδιαστολή με την αμερικανόδουλη κυβέρνηση, είμαστε δίπλα σε όποιον αντιστέκεται απέναντι στην βαρβαρότητα των νεο-γενιτσαρικών ταγμάτων. Ο Αγώνας ενάντια στα απομεινάρια των Οθωμανών, εντός και εκτός Βαλκανίων, θα συνεχίζεται μέχρι την απελευθέρωση κάθε υπόδουλου αδελφού μας!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *