Το μάθημα της Γαλλίας

Ορδές αμέτρητων Αφρικανών και Ασιατών, συνοδευόμενοι από άβουλους αντιφασίστες, κατακλύζουν τους δρόμους. Κλέβουν, συνθλίβουν και καίνε ό,τι πέσει στα χέρια τους. Μόνο κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών καταγράφτηκαν περισσότερα από 5000 καμένα αυτοκίνητα, 10000 εμπρησμοί και 1000 πυρολυμένα ή λεηλατημένα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια. Αυτή είναι η εικόνα της Γαλλικής Δημοκρατίας εδώ και περίπου δύο εβδομάδες…

Είναι η ίδια χώρα που υπέστη μερικές από τις πιο ειδεχθείς τρομοκρατικές επιθέσεις ισλαμιστών. Μόλις το 2015 “ενσωματωμένοι μετανάστες”, γεννημένοι εντός των εδαφών της και “μετέχοντες της ευρωπαϊκής παιδείας”, κατακρεουργούσαν με φρικαλέες μεθόδους δεκάδες ανθρώπους, διακηρύσσοντας το μίσος τους γι’ αυτούς που με τόση αφέλεια τους είχαν περιθάλψει.

Κι όμως, οι Γαλλικές αρχές όλα αυτά τα χρόνια είχαν άλλες προτεραιότητες. Με την μάζα να παρατηρεί αδιαμαρτύρητα, Εθνικιστικές οργανώσεις σε ολόκληρη την χώρα ετίθετο εκτός νόμου. Έτσι σήμερα, οι δημοκράτες, οι φιλελεύθεροι και οι κάθε είδους μετριοπαθείς βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η “τεχνοκρατική” κυβέρνηση του Macron που διαδέχθηκε τους Σοσιαλιστές φαίνεται πως έχει μια πολύ ιδιαίτερη αντίληψη των εννοιών “τάξη και ασφάλεια” που δεν συμπεριλαμβάνει απαραίτητα τους γηγενής Γάλλους.

Δικαίως λοιπόν, δεν έλειψαν οι φωνές που με αγανάκτηση καλούν τους Γάλλους Εθνικιστές να αφήσουν την μάζα να υποστεί τις συνέπειες των διαχρονικών επιλογών της. Παρ’ όλα αυτά, οι “περιθωριακοί ρατσιστές” ήταν και πάλι οι μόνοι που βγήκαν στους δρόμους για να προστατέψουν τις γειτονιές τους από την καταστροφή. Στο Παρίσι, στη Λυών, στη Μασσαλία, στο Σαμπερί, στο Φλοριάν και σε πολλές άλλες πόλεις της Γαλλίας τοπικοί Εθνικιστικοί πυρήνες οργανώνουν ομάδες προστασίας.

Αλλά ακόμα και μπροστά στις αμέτρητες ισοπεδωμένες περιουσίες, το καθεστώς δεν ξεχνά τις προτεραιότητες του. Στην πόλη Ανζέρ η ομάδα RED Angers δέχτηκε επίθεση από τις ορδές των αφροασιατών ως αντίποινα για την ασφάλεια που επιχείρησε να προσφέρει στους κατοίκους. Επί πέντε ημέρες τα γραφεία τους δέχονταν επιθέσεις ακόμα και με την χρήση πυροβόλων όπλων! Με τις επιθέσεις να μην έχουν σταματήσει ακόμα, βρέθηκαν εισαγγελείς που απαίτησαν το σφράγισμα του χώρου και την δίωξη των Εθνικιστών για “διατάραξη της δημόσιας τάξης”!

Ναι, όλα τα παραπάνω φαντάζουν περιέργως κάπως οικεία. Το μοτίβο της καταστροφής είναι κοινό σε ολόκληρη την Ευρώπη και η χώρα μας δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά συχνά “πρότυπο” των ενόχων. Ακόμα και χωρίς τις συνέπειες του αποικιακού παρελθόντος άλλων χωρών, ο κοινοβουλευτικός συρφετός έχει ήδη δημιουργήσει στην Ελλάδα περιοχές-άβατα εγκληματικότητας και γειτονιές υπό τον πλήρη έλεγχο ομοεθνών των τρομοκρατών της Γαλλίας. Από την άλλη, το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, που είχε το “θράσος” να σώσει κυριολεκτικά τις ζωές Ελλήνων από επιθέσεις των ευνοούμενων του αντιρατσισμού, πολεμείται με πανομοιότητες κρατικές και παρακρατικές επιθέσεις.

Έτσι, η Ελλάδα βαδίζει με ακρίβεια προς την αυτοκαταστροφή, ακολουθώντας τον υπόλοιπο “πολιτισμένο κόσμο”. Οι εισβολείς επιδίδονται ήδη σε εκατοντάδες επιθέσεις και βιασμούς, αλλά η δημοκρατική πλειοψηφία με τραγική αφέλεια χαζεύει αυτές τις ειδήσεις στην TV σαν κάτι το απόμακρο. Ανά πάσα στιγμή όμως, με την πιο γελοία αφορμή, το ξέσπασμα των αλλόφυλων ορδών (“μετεχόντων της Ελληνικής παιδείας” και μη, όπως μας αποδεικνύει η Γαλλία) θα φέρει τον καθένα αντιμέτωπο με το τραγικό αποτέλεσμα της αδιαφορίας του. Τότε, το μεγάλο ερώτημα θα είναι ένα: Ποιοι θα σταθούν δίπλα σου Έλληνα;

Ας γίνει η Γαλλία ένα μάθημα. Η φυλετική σύγκρουση, διότι περί αυτού πρόκειται, δεν αποτελεί πλέον μια “ρατσιστική συνωμοσιολογία” για το μακρινό μέλλον, αλλά μια πραγματικότητα που σύντομα θα χτυπήσει ζώσες γενιές Ελλήνων. Κάθε δίωξη των Εθνικιστών θα επιφέρει βαρύ κόστος στους αδιαφορούντες και αυτό δεν πρόκειται να το αλλάξει καμία γελοία δικαιολογία. Οι επικλήσεις στον κοινοβουλευτισμό, οι μετακινήσεις προς την ιδεολογική “μετριοπάθεια” και η πολιτικάντικη σοβαροφάνεια είναι πιο άκαιρες από ποτέ. Όσο οι Έλληνες (με πρώτους όσους θέλουν να αυτο-προσδιορίζονται ως πατριώτες) αργούν να συνειδητοποιήσουν αυτή την σκληρή αλήθεια, σπαταλώντας χρόνο και ελπίδες σε αδιέξοδα πρoτάγματα, τόσο θα βαραίνει το κόστος των κρίσεων που έρχονται.

Ως Μέτωπο Νεολαίας, έχουμε το προνόμιο να γνωρίζουμε την ασθένεια αλλά και το φάρμακο πολύ πριν την εμφάνιση αυτών των τελικών συμπτωμάτων που πλήττουν την Ευρώπη. Αυτό, το οφείλουμε στον πολυετή αφυπνιστικό Αγώνα του Αρχηγού μας που προειδοποιούσε δεκαετίες πριν, όταν κανείς άλλος στην Ελλάδα δεν αντιστεκόταν στον επερχόμενο όλεθρο. Στεκόμαστε δίπλα στους Γάλλους Εθνικιστές, που σήμερα δίνουν την δική τους μάχη. Περιμένουμε να συνταχθούν μαζί μας όσοι Έλληνες διαθέτουν την Αρετή και την Τόλμη που απαιτούν οι καιροί, το μέλλον θα βρει τον καθένα στην θέση που του αξίζει.

You may also like...

1 Response

  1. Τάκης says:

    Είναι ενδιαφέρον το θέμα του παραδείγματος της Γαλλίας, διότι αποδεικνύει το προφανές ζήτημα πως όλος ο ιδεολογικός χώρος έχει καταληφθεί από αριστερού τύπου φιλελεύθερους και τις γνωστές ως SJW celebrities.

    Από πανεπιστημιακούς που βρίζουν σειρές βιβλίων που έτυχε να έχουν μεγάλο αριθμό γιατί πολύ απλά οι συγγραφείς είχαν ταλέντο τάχα για να νικηθεί ο καπιταλισμός, εώς ρεπόρτερ που κάνουν κριτική στον Μακρόν διότι υποτίθεται δέν έκανε αρκετά πράγματα για τα καημενούλια αλλοδαπο-Μούμινς.

    Αυτό φαίνεται κάθε φορά με οτιδήποτε δεν ασπάζεται την διεφθαρμένη ιδεολογία τέτοιων “ηγετών”. Οι εγκληματίες εάν είναι αλλοδαποί, άντρες που θέλουν να μπαίνουν σε τουαλέτες γυναικών, η έχουν τις ίδιες απόψεις με αυτή την μάζα, τότε βγάζουν κάθε λογής δικαιολογίες για χάρη τους!

    Εάν όμως κάποιος η κάποια τολμήσει να αλλάξει γνώμη για την κυρίαρχη ιδεολογία που επιθυμούν, λέγοντας πχ ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλλα, τότε τους λένε πώς για ότι πάθουν από τις αιμοδιψείς ορδές, θα έφταιγαν οι ίδιοι και οι ίδιες!