Το Μέτωπο Νεολαίας τίμησε τον μεγάλο στοχαστή του Εθνικισμού Ίωνα Δραγούμη

Την Κυριακή 30 Ιουλίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στο μνημείο του Ίωνος Δραγούμη, επί του σημείου της δολοφονίας του. Πρόκειται για τον άνθρωπο που με την αντισυμβατική του σκέψη, αποτέλεσε έναν εκ των θεμελιωτών του νεότερου Ελληνικού Εθνικισμού και παράλληλα μια εξέχουσα προσωπικότητα στην αφύπνιση των Ελλήνων για την αναγκαιότητα του Μακεδονικού Αγώνα.

Μπροστά στην λιτή στήλη, αναφέρθηκαν χαρακτηριστικά παραδείγματα του Αγώνα και των ρηξικέλευθων Ιδεών που εξέφρασε ο μεγάλος στοχαστής. Τα λόγια του ίδιου του Δραγούμη ανέδειξαν την υποκρισία όσων, στην σημερινή εποχή, προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το όνομα του Δραγούμη για να γεμίσουν τον κενό πολιτικό τους λόγο, ενώ δεν έχουν καν το σθένος να προσδιορίσουν την Ιδεολογία του. Ο Ίωνας είχε ήδη γράψει για αυτούς ακριβώς τους γυρολόγους όσο ήταν εν ζωή, κατακεραυνώνοντας την ραγιαδοσύνη της ιδεολογικής δειλίας και της πνευματικής παραμόρφωσης.

Ο Ίων Δραγούμης, Ιδεολόγος Εθνικιστής και μέχρι τέλους υπερασπιστής των Ιδανικών του, αποτελεί πρότυπο της ελεύθερης σκέψης που αντιπροσωπεύει το Κίνημα της Χρυσής Αυγής σήμερα. Μετά το πέρας της αναφοράς στην ζωή και τις Ιδέες του Ίωνα, κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του πολιτικού κρατουμένου Νικολάου Μιχαλολιάκου και σε στάση προσοχής εψάλη ο Εθνικός Ύμνος και τον Ύμνος του Κινήματος!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *