Η Χρυσή Αυγή στο ετήσιο μνημόσυνο των θυμάτων του Φενεού

Κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Αργολίδα και την Λακωνία παρευρέθη σήμερα, στο μνημόσυνο των θυμάτων της κομμουνιστικής θηριωδίας στο Φενεό.

Στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Φενεού, που κατελήφθη από τους κομμουνιστές και μετετράπη σε φυλακή-κολαστήριο για χιλιάδες Έλληνες, όχι μόνο των γύρω χωριών αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου. Ένας τόπος σημαδεμένος από τα 1.700 επιβεβαιωμένα ονόματα δολοφονηθέντων, στις μαρμάρινες πλάκες της εκκλησίας δίπλα από τον τόπο μαρτυρίου, και ένα βαθύ καφέ χρώμα, υπολείμματα αίματος 80 ετών, στα βράχια δίπλα από το βάραθρο και στο σημείο όπου δινόταν το τελικό χτύπημα στα αθώα θύματα λίγο πριν πεταχτούν στην τρύπα!

Ως Χρυσή Αυγή, δίνουμε ανελλιπώς το “παρών” στις τελετές μνήμης των Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από τους κομμουνιστές. Δεν έχει σημασία αν είναι προεκλογική περίοδος, αν είμαστε εντός ή εκτός κοινοβουλίου, για εμάς η διατήρηση και η ενίσχυση της Εθνικής Μνήμης είναι σκοπός ζωής!

Για αυτό το λόγο και πολλοί από τους παρευρισκόμενους, έσπευσαν να μας μιλήσουν και να μάθουν για την παρούσα κατάσταση και το αύριο της Χρυσής Αυγής. Έσπευσαν να μας συγχαρούν που βρεθήκαμε εκεί, ενώ δεχθήκαμε το καθολικό τους χειροκρότημα, όταν ο Συναγωνιστής και μέλος του πολιτικού συμβουλίου Φωτόπουλος Άγις, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Κινήματος.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *