21 Απριλίου: Επετειακή λειτουργία πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Την Παρασκευή 21 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε όπως κάθε εβδομάδα η ανοιχτή λειτουργία του Εθνικιστικού πολυχώρου “ΣΑΡΙΣΑ”. Βεβαίως ο συμβολισμός της ημέρας επέβαλε όπως ήταν φυσικό ένα κλίμα πιο εορταστικό από τα καθιερωμένα. Έτσι, πλήθος φίλων του Κινήματος της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο μοναδικό Εθνικιστικό Στέκι της πόλης, με την νεολαία να πλειοψηφεί όπως κάθε φορά.

Με εμβατήρια του Ελληνικού Στρατού να δονούν ολόκληρη την είσοδο του κέντρου της πόλης, οι Εθνικιστές έδωσαν μια σαφή εικόνα της… εκτιμήσεως που τρέφουν προς το γλοιώδες προεκλογικό πανηγύρι των ημερών. Όσο για τον “αποτροπιασμό” που εξέφρασε μερίδα του τοπικού τύπου, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Όταν τσιράκια των προδοτών θέτουν με αναχρονιστική διάθεση το διλλήματα του τύπου “Καραμανλής (κάποτε), Μητσοτάκης (τώρα) ή τανκς” εμείς πάντα θα επιλέγουμε αξιωματικού ήρωες πολέμου έναντι του οποιουδήποτε γελοίου πολιτικάντη.

Καλούμε δε, όσους έγραψαν περί “παρακλαδιών” και “επιστροφής της επωνυμίας Χρυσή Αυγή”, να προσέχουν περισσότερο την ακρίβεια των λεγόμενων τους. Ως Μέτωπο Νεολαίας είμαστε ξεκάθαρα και υπερήφανα αναπόσπαστο μέρος της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος στην σύγχρονη Ελλάδα. Η σημαία με τον μαίανδρο ποτέ δεν σταμάτησε να κυματίζει στην πρόσοψη του κτηρίου μας και μπορεί ο Δήμος να κατάφερε να επιβάλει την απεγκατάσταση της επιγραφής μας με ένα γελοίο πόρισμα περί δήθεν επικινδυνότητας λόγω… φωτεινότητάς αλλά οι τοιχογραφίες των μελών μας τον ίδιο μήνα επανάφεραν τα Εθνικιστικά σύμβολα σε περίοπτη θέση για τον καθένα.

Το “αυγό του φιδιού” λοιπόν δεν εκκολάπτεται απλά στην Θεσσαλονίκη, όπως πολύ χαριτωμένα έγραψαν. Έσπασε και έχει ήδη φέρει αμέτρητους δικούς του απογόνους.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *