Εξορμήσεις πυρήνων δράσης σε Βόλο, Αρκαδία και Πειραιά

bolos1
bolos2
bolos3
bolos4
bolos5
bolos6
previous arrow
next arrow

Δυόμιση χρόνια μετά την κορύφωση της δικαστικής σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής και παρά τις συνθήκες της ολοένα αυξανόμενης παρακμής, ομάδες νέων σε ολόκληρη την Ελλάδα δείχνουν τον δρόμο της Αντεπίθεσης!

Στον Βόλο, ο νέος πυρήνας δράσης του Μετώπου Νεολαίας ανάβει ξανά την δάδα του εθνικού αγώνα στην Μαγνησία ενάντια στις προσταγές των σύγχρονων εφιαλτών. Αρχικά πραγματοποιήθηκαν δεκάδες αναγραφές σε τοίχους σχολείων, γυμναστηρίων και σε κεντρικά σημεία εναντίον της εισβολής αλλοφύλων και της βρώμικης προπαγάνδας των ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής. Οι Συναγωνιστές βρέθηκαν στον δρόμο και την ημέρα της πτώσης του Phantom φροντίζοντας να μην αγνοηθούν τα ονόματα των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος. Εκατοντάδες φυλλάδια με το πολιτικό πρόγραμμα του Κινήματος μοιράστηκαν σε λαϊκές κατοικίες της πόλης ενώ στον χώρο της παλιάς νομαρχίας έγινε ρίψη φέιγ βολάν κατά της προδοσίας των Πρεσπών!

photo_2023-02-12_18-08-28
photo_2023-02-12_18-08-28(3)
photo_2023-02-12_18-08-28(1)
photo_2023-02-12_18-08-28(2)
previous arrow
next arrow

Καθ’ όλη την διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, οι Συναγωνιστές του νομού Αρκαδίας προχώρησαν και αυτοί με την σειρά τους σε εκτεταμένες εθνικιστικές παρεμβάσεις. Σε Μεγαλόπολη και Τεγέα, εκατοντάδες αυτοκόλλητα και αναγραφές συνθημάτων σε κεντρικές οδικές αρτηρίες μετέδωσαν για ακόμα μια φορά το αγωνιστικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής!

Και στον Πειραιά, ομάδες δράσης του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν ρίψεις χιλιάδων φέιγ βολάν σε κεντρικά σημεία της περιοχής εκκαθαρίζοντας παράλληλα κάθε αντεθνική προπαγάνδα. Με περιεχόμενο κοινωνικό αλλά και μηνύματα αλληλεγγύης προς τους πολιτικούς κρατουμένους της Χρυσής Αυγής οι Συναγωνιστές απέδειξαν με την σειρά τους ότι κανένας γελοίος εκλογικός νόμος δεν μπορεί να σταματήσει την Εθνική δράση του Κινήματος μας!

Ως Χρυσαυγίτες ήμασταν και θα είμαστε πάντοτε παρόντες σε αυτούς τους δρόμους και σε αυτές τις γειτονιές, διαχωριζόμενοι από τους “ιδεολόγους” του καναπέ. Με την Τιμή μας ως όπλο και το Αίμα μας οδηγό διατηρούμε την φλόγα του Αγώνα εναντίον όλων, χωρίς να μας πτοεί η συστράτευση εναντίον μας του ξενόδουλου κράτος και του αντιφασιστικού παρακράτους με τις ευλογίες της σαπισμένης δεξιάς.

Για πληροφορίες σχετικά με τους κατά τόπους πυρήνες δράσης ή δημοσίευση δράσεων στείλτε e-mail στο info@antepithesi.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *