Μεγάλη ενημερωτική εξόρμηση στον δήμο Λαγκαδά

Συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον τοπικό πυρήνα Νεολαίας στον Λαγκαδά, πραγματοποίησαν επί διημέρου πολλαπλές ενημερωτικές παρεμβάσεις σε πληθώρα χωριών και σχολείων της περιοχής. Ενδεικτικά, πραγματοποιήθηκαν ρίψεις φέιγ βολάν, εκτεταμένες αφισοκολλήσεις και διανομές φυλλαδίων στον Άγιο Βασίλειο, στα Λαγυνά, στην Χρυσαυγή, στην Γερακαρού, στο Βασιλούδι κ.α..

Η εκστρατεία εντατικής δράσης και ενημέρωσης του λαού πάνω στις πολιτικές θέσεις του Εθνικιστικού Κινήματος αποτέλεσε ευκαιρία, συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με τους κατοίκους πολλών εκ των κοινοτήτων. Η αηδία για το πολιτικό σύστημα, η ακρίβεια που μαστίζει τα λαϊκά νοικοκυριά και φυσικά οι ασύδοτοι εγκληματίες λαθρομετανάστες με την προκλητική εύνοια που απολαμβάνουν, κυριαρχούσαν ως θέματα συζήτησης σε καφενεία, πλατείες και καταστήματα. Μας εξέπληξε ευχάριστα και το γεγονός ότι πολλοί κάτοικοι δεν δίστασαν να μιλήσουν ανοιχτά για το εξωφρενικό κύμα διώξεων και φυλακίσεων από το προτεκτοράτο που καταχρηστικά αποκαλείται «ελληνικό κράτος». Αγνοί Έλληνες όλων των ηλικιών δήλωσαν την συμπαράστασή τους στους Χρυσαυγίτες πολιτικούς κρατούμενους, ζητώντας πληροφορίες για την εξέλιξη της δίκης-παρωδίας στην παρούσα φάση καθώς και για τις επερχόμενες κινήσεις του Κινήματός μας σε κάθε επίπεδο. Στο ίδιο πλαίσιο επικοινωνήθηκε και η λειτουργία του Εθνικιστικού πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το Μέτωπο Νεολαίας, πιστό στην δέσμευση για ασταμάτητη μάχη υπέρ της Εθνικής Ιδέας, συνεχίζει σε κάθε γωνιά της Πατρίδος την έμπρακτη αντιπολίτευση στο σύστημα συσπειρώνοντας μέρα με την μέρα όλο και περισσότερους πατριώτες και Εθνικιστές στις γραμμές του. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί το Φως του Ελληνισμού που τρέμουν να αντικρίσουν οι δυνάμεις της ξενοκρατίας, και καθήκον των αγωνιζόμενων Ελλήνων είναι να συστρατευτούν ενεργά μαζί της σε ένα κοινό μέτωπο για την εθνική ανεξαρτησία και την δόμηση σε στέρεες βάσεις, του Εθνικού κράτους των ονείρων μας.

You may also like...

1 Response

  1. Nikos says:

    Ευγε συναγωνιστες.Ετσι γιατι πολλοι συμπολιτες μας που δεν εχουν μελετησει καλα τις θεσεις μας αναρωτουνται αν η ΧΑ κατεβαινει στις εκλογες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *