1η Νοεμβρίου: Όλη η Ελλάδα τίμησε τους Ήρωες! – ΒΙΝΤΕΟ

9 χρόνια πέρασαν από την 1η Νοεμβρίου του 2013, την ημέρα που τα παρακρατικά σκουλήκια της αριστεράς αποφάσισαν να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή επιστρατεύοντας τις συμμορίτικες μεθόδους του βρωμερού τους παρελθόντος. Κι όμως, 9 χρόνια μετά μας βρίσκουν και πάλι μπροστά τους, πιστούς στην δέσμευση για ασυμβίβαστο Εθνικιστικό αγώνα, και για την δικαίωση της θυσίας των Ηρώων μας Γεωργίου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη!

Με το Μέτωπο Νεολαίας στην πρωτοπορία της δράσης, το Κίνημα μας τίμησε τους πεσόντες Συναγωνιστές, που έπεσαν στο καθήκον της υπεράσπισης του Μαίανδρου και της Εθνικής Ιδέας, φροντίζοντας τα ονόματα τους να ακουστούν σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Πλήθος συναγωνιστών συγκεντρώθηκαν για ακόμα μια χρονιά στο ιερό σημείο της δολοφονίας των αδερφών μας όπου κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του Ιδρυτή του κινήματός μας και πολιτικού κρατούμενου, συναγωνιστή Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Την ακριβή ώρα της δολοφονίας τα ονόματα των νεκρών Ηρώων ήχησαν και από την είσοδο της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης, όπου συμβολικά πραγματοποιήθηκε εθνικό μνημόσυνο. Στο κέντρο της πρωτεύουσας της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε επίσης δυναμική πολιτική δράση με χιλιάδες φέιγ βολάν στους πιο πολυσύχναστους δρόμους.

Θρησκευτικό μνημόσυνο στην Μνήμη των σύγχρονων Εθνομαρτύρων της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε και η Τοπική Οργάνωση Δράμας, σε μια λιτή αλλά συνάμα συγκινητική τελετή. Τοπικοί πυρήνες δράσης προέβησαν σε πληθώρα παρεμβάσεων μνήμης. Σε Μάνη, Ρέθυμνο, Ρόδο κ.α., δόθηκε για ακόμα μια φορά το μήνυμα πως το δέντρο της ελευθερίας που πότισαν με το αίμα τους οι δύο εκτελεσμένοι από το παρακράτος Συναγωνιστές μας, περήφανα ανθεί!

Με μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία η Τοπική Οργάνωση του κινήματος στην Σπάρτη, πραγματοποίησε μεταξύ άλλων και εθελοντική αιμοδοσία στην Μνήμη των νεκρών Συναγωνιστών μας, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως ο Εθνικισμός για το κίνημά μας δεν είναι ένα κενό γράμμα ή μια ταμπέλα προς ψηφοθηρία, αλλά μια ενεργή κοινωνική δύναμη του Έθνους μας και η πρωτοπορία στην αλληλεγγύη στους όμαιμους συνέλληνες.

Βέβαια, το καθεστώς δεν παρέλειψε να δείξει το απεχθές του πρόσωπο ακόμα και την ημέρα αυτή. Αστυνομικές αρχές κατέσχεσαν παρανόμως υλικό του Μετώπου Νεολαίας Χανίων, ενώ δεν έλειψαν οι αναίτιες προσαγωγές και οι φθηνοί τραμπουκισμοί προς τους νεολαίους Εθνικιστές. Κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν κατάφεραν φυσικά να επιτύχουν αφού και σε αυτή την περίπτωση πολυμελές κλιμάκιο Συναγωνιστών κατάφερε εν τέλει να προχωρήσει σε ανάρτηση πανό επί κεντρικών οδικών αρτηριών.

Οι Χρυσαυγίτες, πιστοί θεματοφύλακες των αξιών για τις οποίες πολέμησαν στην ζωή τους οι Γεώργιος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης, δεν αρκούμαστε στην στείρα θύμηση των ονομάτων των Ηρώων αλλά αγωνιζόμαστε με το παράδειγμά τους να μας οδηγεί παντοτινά! Μόνο η τελική Νίκη του λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος θα σημάνει και την Νίκη του Ελληνισμού, η οποία και θα αποτελέσει την απόλυτη δικαίωση των Ψυχών των δύο Χρυσαυγιτών Ηρώων!

You may also like...

3 Responses

  1. rommel says:

    αδελφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *