Παρεμβάσεις μνήμης Κ. Κατσίφα στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Ήταν 28η Οκτωβρίου του 2018, όταν ο νεότερος εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από τα πυρά της αλβανικής κατοχικής αστυνομίας στην σκλαβωμένη γη της Βορείου Ηπείρου! Και τότε το Κίνημα μας είχε αντιδράσει δυναμικά. Το ίδιο βράδυ της δολοφονίας ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος οδήγησε εκατοντάδες Εθνικιστές έξω από την αλβανική πρεσβεία, στην μοναδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα!

4 χρόνια μετά, κανείς δεν μιλά για τον Κωνσταντίνο! Κάθε 28η Οκτωβρίου η πολιτεία σιωπά επιδεικτικά και κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν τολμά να βγάλει ούτε μια ανακοίνωση… Απέναντι σε όλους αυτούς, που παλεύουν να ξεχαστεί η θυσία του αδελφού μας, στέκεται έμπρακτα μόνο το Κίνημα μας. Οι νέοι της Χρυσής Αυγής φρόντισαν για ακόμα μια χρονιά να κρατήσουν την μνήμη του ζωντανή.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε και φέτος τους “επισήμους” στην κεντρική στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Κλιμάκια του Μετώπου Νεολαίας γέμισαν όλο το μήκος της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου με το πρόσωπο του Ήρωα και το κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες “Μην ξεχνάτε την Βόρειο Ήπειρο”! Οι Συναγωνιστές κινήθηκαν ελεύθερα μέσα στο πλήθος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης λαμβάνοντας θερμές επιδοκιμασίες από τους παριστάμενους που διάβαζαν το μήνυμα των χιλιάδων προκηρύξεων. Νέοι, ηλικιωμένοι και οικογένειες έσπευσαν να πάρουν φυλλάδια στα χέρια με δεκάδες “μπράβο παιδιά!” να ακούγονται καθ’ όλη την διάρκεια της παρέμβασης.

Αυτή η εικόνα φαίνεται πως ενόχλησε πολύ τα κυβερνητικά ανδρείκελα αφού μέσα σε ελάχιστα λεπτά υπάλληλοι της Ασφάλειας άρχισαν να ακολουθούν πανικόβλητοι τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας. Όμως, μπροστά στην αποδοχή του κόσμου κανείς δεν τόλμησε να αγγίξει τους Συναγωνιστές. Την αγγαρεία του εκφοβισμού ανέλαβαν τελικά περιπολικά και δικυκλιστές που έσπευσαν, μετά την λήξη της παρέλασης, να στήσουν ένα γελοίο θέαμα ανούσιων προσαγωγών που ούτε οι ίδιοι μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Όσο η βαριά εγκληματικότητα συνεχίζει να πλήττει την Ελληνική κοινωνία, χάρη στις συνεχιζόμενες εισαγωγές λαθρομεταναστών, το καθεστώς Μητσοτάκη φαίνεται να ενδιαφέρεται να ρίχνει μονάδες της αστυνομίας στον… αγώνα καταστολής νέων με Εθνικά Ιδανικά! Οι προσπάθειες αυτές αποδείχτηκαν φυσικά μάταιες το ίδιο κιόλας απόγευμα όταν οι Συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας συνέχισαν την δράση τους με αντίστοιχες παρεμβάσεις και στην καρδιά της Θεσσαλονίκης (Λευκός Πύργος, Αριστοτέλους, Λαδάδικα).

Μακριά από την εκλογολογική ξεφτίλα και ψηφολαγνεία, δίνουμε τον δικό μας Αγώνα, με πίστη στο παράδειγμα των Ηρώων του Γένους μας. Για τις σκλαβωμένες μα πάντα Ελληνικές Πατρίδες, για τα αδέλφια που υπομένουν ακόμα τον βαρβαρικό ζυγό, για την απαλλαγή από κάθε προδότη που κάνει πως δεν βλέπει!

Σβει της Χειμάρρας το τραγούδι
σβήνει η γιορτή της Κορυτσάς
τους νικητές αλυσοδένουν
δολοφονούν την Λευτεριά!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *