Παρεμβάσεις σε πανεπιστήμια και σχολεία Θεσσαλονίκης, Χανίων και Πάτρας

Με αφορμή την έναρξη του σχολικού και ακαδημαϊκού έτους οι Συναγωνιστές των πυρήνων δράσης Χανίων, Πάτρας, Θέρμης, Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ενημερωτικές εξορμήσεις σε δεκάδες Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια καθώς και σε πανεπιστημιακούς χώρους.

Συγκεκριμένα, στην πόλη των Χανίων τοιχοκολλήθηκαν εκατοντάδες αυτοκόλλητα του Μετώπου Νεολαίας με ταυτόχρονη εκκαθάριση των ρυπαρών εντύπων του “αναρχικού” συρφετού. Παράλληλά απομακρύνθηκαν, μεταξύ άλλων, και κομμουνιστικά γιγαντοπανό πυροδοτώντας γελοίες ανακοινώσεις από το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας.

Στην Πάτρα, οι Συναγωνιστές του τοπικού πυρήνα δράσης φρόντισαν να απαλλάξουν τα σχολικά συγκροτήματα από τα διάφορα εμετικά συνθήματα των παρακρατικών της αριστεράς ενώ, πέρα από τα αυτοκόλλητα, πραγματοποιήθηκαν και ρίψεις φέιγ βολάν με μηνύματα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατουμένους της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις σε πλήθος Λυκείων της ευρύτερης Θεσσαλονίκης με αναγραφές συνθημάτων, αφισοκολλήσεις και παντός είδους έντυπο υλικό. Επιπλέον, κλιμάκια Συναγωνιστών δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν και τις πανεπιστημιουπόλεις των ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ και ΔΙΠΑΕ, με έμφαση στα στέκια των διαφόρων κομματόσκυλων, δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους ακόμα ονειρεύονται άβατα αλλά και προκαλώντας τραγελαφικά παραληρήματα από τις σάπιες παρατάξεις που λυμαίνονται τα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Για μια ακόμη χρονιά το Μέτωπο Νεολαίας δείχνει τον δρόμο της αληθινής Αντίστασης και καλεί κάθε Νέο με αδούλωτο πνεύμα να πυκνώσει τις τάξεις του Κινήματος μας. Όσο γι’ αυτούς που ταράχθηκαν από την δράση μας, θα λάβουν σύντομα την απάντηση τους μέσω της παρούσας ιστοσελίδας. Σε κάθε περίπτωση, μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους μέχρι να εκλείψουν από την ιερή μας γη!

You may also like...

3 Responses

  1. November 17, 2022

    […] του πολύπαθου ακαδημαϊκού χώρου μετά τις πολλαπλές ενημερωτικές παρεμβάσεις του Μετώπου Νεολαίας σε πανεπιστήμια σε ολόκληρη την […]

  2. November 18, 2022

    […] πολύπαθου ακαδημαϊκού χώρου μετά τις πολλαπλές ενημερωτικές παρεμβάσεις του Μετώπου Νεολαίας σε πανεπιστήμια σε ολόκληρη την […]

  3. November 18, 2022

    […] πολύπαθου ακαδημαϊκού χώρου μετά τις πολλαπλές ενημερωτικές παρεμβάσεις του Μετώπου Νεολαίας σε πανεπιστήμια σε ολόκληρη την […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *