Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου, παρά τα όσα θα επιθυμούσαν τα τρωκτικά της αριστεράς και της δεξιάς, τα Εθνικιστικά λάβαρα κυμάτισαν ξανά στον ουρανό της πρωτεύουσας της Μακεδονίας!

Από νωρίς το απόγευμα πλήθος μαθητών και φοιτητών συγκεντρώθηκε για την εβδομαδιαία λειτουργία του Εθνικιστικού πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ όπως κάθε Παρασκευή. Αξίζει να σημειωθεί πως, παρά τις «πύρινες» εξαγγελίες των ημερών από τον παρακρατικό (δήθεν «αντιεξουσιαστικού») χώρο, η ομάδα περιφρούρησης εξασφάλισε με ευκολία την ασφάλεια μίας ακόμα ανοιχτής λειτουργίας. Βεβαίως, μια τέτοια ημέρα δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε στα συνηθισμένα, έτσι φροντίσαμε να γκρεμίσουμε για άλλη μια φορά την ψευδαίσθηση των εχθρών του Εθνικισμού ότι γλύτωσαν απ’ την Χρυσή Αυγή.

Αρχικά, δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα που… φώτισε την δυτική είσοδο της πόλης από το ύψος του Εθνικιστικού μας Στεκιού με την αρμόζουσα αντιμετώπιση διάφορων αντεθνικών συμβόλων. Στην συνέχεια, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας, συνοδεία στελεχών του Κινήματος, πορεύτηκαν συντεταγμένα και με δυναμικά συνθήματα προς την κεντρική είσοδο του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης. Εκεί αναρτήθηκε ένα μεγάλο πανό με το μήνυμα «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ», ενώ πολλοί ήταν και οι απλοί πολίτες που στάθηκαν κοντά μας παρακολουθώντας τις ομιλίες που επακολούθησαν.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με τα λόγια του εκπροσώπου του Μετώπου Νεολαίας, ο οποίος αναφέρθηκε στην αυξανόμενη απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική νεολαία και στον πανικό των επαγγελματιών μπολσεβίκων, οι οποίοι μετατράπηκαν σε βαστάζους του συστήματος παρακαλώντας δικαστές και εισαγγελείς να επιβάλλουν σκληρότερες ποινές στους Εθνικιστές και εκτενέστερες απαγορεύσεις στις Ιδέες μας.

Τον λόγο έλαβε και ο Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας, ο οποίος και προχώρησε σε μια αναδρομή αναφερόμενος στις προκλήσεις που αντιμετώπισε το Κίνημα μας μετά τις εκλογικές επιτυχίες, αλλά και στις δεκαετίες που προηγήθηκαν και χαλύβδωσαν μέσα από συνεχείς μάχες την πίστη μας στην Ιδέα και την θέλησή μας για μια ελεύθερη Πατρίδα. Αναφερόμενος και στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, ο Συναγωνιστής έψεξε την γελοία κυβερνητική πολιτική που υποτάσσει στρατηγικά την χώρα σε ξένα συμφέροντα!

Αναγνώσθηκε επίσης, το μήνυμα του Συναγωνιστή και πολιτικού κρατούμενου Αρτέμη Ματθαιόπουλου από τις φυλακές Δομοκού ειδικά για την εκδήλωση της ημέρας!

Το Μέτωπο Νεολαίας όχι μόνο εδραιώνει σταθερά την ακτιβιστική κυριαρχία του στην πόλη, αλλά συνεχίζει επίσης να αποτελεί τον ισχυρότερο πόλο συσπείρωσης των Εθνικιστών πανελλαδικά! Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να ακολουθεί στο πολιτικό πεδίο τον δύσβατο δρόμο της αρετής, μακριά από ονειρώξεις εθνοκάπηλων πολιτικάντηδων που υπόσχονται εύκολες λύσεις μέσα από συνδιαλλαγές και συμβιβασμούς με το σύστημα… Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και με εμπόδια που σε άλλους φαντάζουν ανυπέρβλητα, εμείς ατενίζουμε το μέλλον με ειλικρινή αισιοδοξία, διαπιστώνοντας ότι ο Τίμιος Αγώνας μας ήδη καρποφορεί!

Ολόκληρο το μήνυμα του Συναγωνιστή Α. Ματθαιόπουλου:

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες
Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα της καταδικαστικής απόφασης με την οποία το σύστημα επιχείρησε να δώσει τη χαριστική βολή στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Σχεδόν 10 χρόνια έχουν περάσει από τον μοιραίο εκείνο Σεπτέμβριο, τον οποίο η διεφθαρμένη εξουσία εξαπέλυσε πόλεμο εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, αντιλαμβανομένη ότι δεν υπάρχει κανένας θεμιτός τρόπος για να αντιπαρατεθεί στις αλήθειες που υπηρετούσε και διακήρυσσε η Χρυσή Αυγή. Το «έγκλημα» που μας προσάπτουν είναι αυτό της εγκληματικής οργάνωσης, κάτι το οποίο δεν έχει αποδειχθεί στο δικαστήριο και κάτι το οποίο θα εξετασθεί σε 2ο βαθμό στο Εφετείο που μόλις ξεκίνησε. Δε χρειάζεται να κατέχει κάποιος νομικές γνώσεις για να αντιληφθεί ότι αυτή η κατηγορία δεν είναι παρά το προσωπείο πίσω από μια κακοστημένη επιχείρηση, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει από ψευδομάρτυρες, μέχρι και παρεμβάσεις υψηλά ιστάμενων πολιτικών προσώπων, ακόμη και του ίδιου του πρωθυπουργού, στη δικαιοσύνη. Σε ό,τι με αφορά, νιώθω καθήκον μου να επαναλάβω τη δήλωση που έκανα μετά την πρώτη προφυλάκισή μου το 2014, με την οποία τόνιζα ότι μοναδικό μου έγκλημα ήταν και είναι να κατονομάζω τους πραγματικούς υπαίτιους για τη συμφορά και το κατάντημα της πατρίδος μας. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της δίκης και όποια κι αν είναι η ετυμηγορία αυτών που σήμερα ελέγχονται από μια εφήμερη εξουσία, γεγονός παραμένει ότι δεν μπορούν να διαγράψουν τη συλλογική μνήμη και να απαλείψουν τη μακρόχρονη ιστορία και πορεία του Κινήματός μας, το οποίο παρά τους κρυφούς τους πόθους, συνεχίζει τον Αγώνα του, για Πίστη, Πατρίδα και Ελευθερία. Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Πολιτικός κρατούμενος Χρυσής Αυγής
Φυλακές Δομοκού 2022

You may also like...

3 Responses

  1. October 9, 2022

    […] πηγή […]

  2. October 9, 2022

    […] πηγή […]

  3. October 13, 2022

    […] και διεθνές επίπεδο ενάντια στην εθνικιστική δράση, εμείς δίνουμε το «παρών»! Όσο οι εχθροί μας βυθίζονται στο σκότος του […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *