Θερινές δραστηριότητες πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε η εβδομαδιαία λειτουργία του Εθνικιστικού πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ στην Θεσσαλονίκη και τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Παρά τις ανεβασμένες θερμοκρασίες, η εθνικιστική νεολαία της πόλης στήριξε τις δραστηριότητες του πολυχώρου με δυναμική παρουσία, όπου νέα παιδιά ήρθαν σε γνωριμία με το Κίνημα μας στο πλαίσιο της Τοπικής Οργάνωσης στην πόλη.

Μέσα από τις ιστορικές, ιδεολογικές και πολιτικές ομιλίες που διεξήχθησαν, την λειτουργία του Εθνικιστικού μας βιβλιοπωλείου, τον χώρο αναψυχής υπό τους ήχους εθνικιστικής μουσικής, και την δωρεάν διανομή του υλικού δράσης σε πλειάδα φοιτητών και μαθητών, δόθηκε ακόμα μια αφορμή σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των νεαρών φίλων του Μετώπου Νεολαίας. Η ανάδειξη -για πολλοστή φορά- της συγκεκριμένης δομής της Χρυσής Αυγής ως το μοναδικό εθνικιστικό στέκι Νεολαίας στην πόλη, αποτελεί το εχέγγυο συσπείρωσης της μελλοντικής φρουράς των μαχητών της Ιδέας μας στην Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.

Με την επανέναρξη της λειτουργίας του πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ στις 26 Αυγούστου, αναμένονται πολλές εκπλήξεις τις οποίες κανένας Εθνικιστής δεν θα ήθελε να χάσει! Η ποιοτική αναβάθμιση του πολυχώρου σε ζητήματα εγκαταστάσεων αλλά και οι μοναδικές εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν, καθιστούν την ερχόμενη αγωνιστική “σεζόν” του Μετώπου Νεολαίας άκρως ενδιαφέρουσα, με ένα κίνημα ζωντανό, διαρκώς αναπτυσσόμενο και στελεχωμένο από κόσμο έμπλεο ενθουσιασμού και ανυποχώρητης πίστης στην Ιδέα και τον Αρχηγό μας!

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *