Εξορμήσεις πυρήνων δράσης σε Ρέθυμνο, Χαλάνδρι, Σάμο και Θεσσαλονίκη!

Εν όψει της έναρξης της εκδίκασης της περίφημης “δίκης της Χρυσής Αυγής” στον δεύτερο βαθμό στο εφετείο εντός των προσεχών ημερών, και παρά την πολιτική “ησυχία” που επικρατεί από όλα τα αποκόμματα του δημοκρατικού τόξου, κλιμάκια του Μετώπου Νεολαίας προέβησαν για πολλοστή φορά σε ποικίλες παρεμβάσεις πανελλαδικά.

Η θεματολογία των δράσεων περιελάμβανε εύστοχα συνθήματα που αγγίζουν εθνικά θέματα τα οποία έχουν περιέλθει σε πλήρη απαξία από το προδοτικό κατεστημένο, ενώ φυσικά ως ένα ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης δεν έλειψε και η αναγραφή συνθημάτων υπέρ των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής σε σειρά πόλεων!

Πιο συγκεκριμένα, σε Ρέθυμνο, Ανατολική Θεσσαλονίκη, στο Χαλάνδρι της Αττικής αλλά και στο νησί της Σάμου ακόμα, οι γειτονιές και οι πλατείες γέμισαν με αυτοκόλλητα, φυλλάδια και συνθήματα εθνικιστικά, εντείνοντας τον αγώνα που η μαχητική Νεολαία δίνει για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Μέρα με την μέρα όλο και περισσότεροι Νέοι αφυπνίζονται, επικοινωνούν μαζί μας και φτιάχνουν νέους πυρήνες δράσης επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο των αγωνιζόμενων Εθνικιστών, κόντρα στην σαθρή προπαγάνδα ενός συστήματος που “ευαγγελίζεται” την “διάλυση” του Λαϊκού Συνδέσμου.

Η πολιτική μάχη συνεχίζεται αμείωτα σε όλα τα επίπεδα, με την Χρυσή Αυγή να στέκεται έμπρακτα δίπλα στην Νεολαία που θα αποτελέσει την γενιά της Νίκης των Ιδεών μας, για την αναγέννηση του Ελληνικού κοσμοειδώλου και την απελευθέρωση της Πατρίδος από τους δυνάστες της!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *