Εξορμήσεις πυρήνων δράσης του Μετώπου Νεολαίας σε Ρέθυμνο και Λαγκαδά

Πλησιάζοντας στην έναρξη της εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό της περίφημης “δίκης της Χρυσής Αυγής” (αυτής της πρωτοφανούς στα χρονικά σκευωρίας, που υπαγορεύτηκε από υπερεθνικά κέντρα εξουσίας στους ντόπιους πολιτικάντηδες), καθίσταται ξεκάθαρο σε όσους ασχολούνται με την πολιτική σκηνή της χώρας μας, πως το Κίνημα μας βρίσκεται σε διαρκή άνθιση με αναπτυσσόμενους πυρήνες νεολαίας σε ολόκληρη την Ελλάδα! Οι μεθοδεύσεις του “συνταγματικού τόξου” με στόχο να κάμψουν την δραστηριοποίηση των Εθνικιστών πέφτουν στο κενό και μεγάλα τμήματα της Ελληνικής νεολαίας συντάσσονται ενεργά πια στο πλευρό μας.

Σ’ αυτά τα πλαίσια, ο νέος πυρήνας δράσης του Μετώπου Νεολαίας στην Κρήτη προέβη σε πολλαπλές εξορμήσεις αναγραφής συνθημάτων και εκκαθάρισης ανθελληνικών πανό στο ΤΕΙ Ρεθύμνου, με κεντρικό αίτημα την απελευθέρωση των Εθνικιστών πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής! Πραγματοποιήθηκαν επίσης ενημερωτικές δράσεις και στον δήμο Λαγκαδά του νομού Θεσσαλονίκης, με ρίψεις φέιγ βολάν και εκτεταμένη αφισοκόλληση του τοπικού πυρήνα ενάντια στην λαθρομετανάστευση, την υποβάθμιση της ζωής των γηγενών κατοίκων από την παρουσία των πολυάριθμων “hot spot” στην περιοχή και την παρεπόμενη εγκληματικότητα.

Παρά τις υστερικές κραυγές των παρακρατικών αντιφασιστών δεξιάς και αριστεράς κοπής, το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα αποδεικνύει με συνέπεια πως αποτελεί την μοναδική υπολογίσιμη δύναμη αντίστασης του Ελληνισμού. Με την διαρκή ακτιβιστική της παρουσία, η Χρυσή Αυγή εδραιώνει την κυριαρχία της πανελλαδικά στην αγωνιζόμενη νεολαία, η οποία διψάει να δώσει μαζί μας την όμορφη μάχη που διεξάγεται για το μέλλον του Έθνους μας και για μια ελεύθερη Πατρίδα!

Για να συμμετάσχεις κι εσύ στον Αγώνα για μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα, στην Κρήτη ή οποιοδήποτε άλλο μέρος της χώρας, στείλε e-mail στο info@antepithesi.gr

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *