Συγκέντρωση Τιμής στην πλατεία Μητροπόλεως για τους τελευταίους μαχητές της Πόλης – ΒΙΝΤΕΟ

Την Κυριακή 29 Μαΐου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή για ακόμα μια χρονιά τίμησε τους Τελευταίους Υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης και τον “Μαρμαρωμένο Βασιλιά” Κωνσταντίνο Παλαιολόγο στην Πλατεία Μητροπόλεως στο Κέντρο των Αθηνών.

Με την Νεολαία στην πρώτη γραμμή, εκατοντάδες Εθνικιστές έδωσαν και αυτή την φορά το παρών αψηφώντας την απουσία ανοικτής ανακοίνωσης για την συγκέντρωση μας, δίνοντας μια ακόμα απάντηση σε όσους επιτήδειους θα ήθελαν η Χρυσή Αυγή να αποτελεί παρελθόν!

Οι Συναγωνιστές που έλαβαν τον λόγο, εκπροσωπώντας τους πυρήνες της Αττικής, ανέλυσαν το ιστορικό υπόβαθρο της Άλωσης και το πώς οι ιστορικές συνθήκες συνέβαλαν στο να πέσει εν τέλει η Αυτοκρατορία μας. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πειραιώς, μετέδωσε το μήνυμα των πολιτικών κρατουμένων του Κινήματος μας μέσω του Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου.

Αναπόφευκτη σύγκριση, η τότε Ηρωική Στάση των αμυνομένων Ελλήνων της Πόλης, με τον σημερινό εκμαυλισμό της κοινωνίας και την οκνηρή της αντίσταση σε κάθε τι που υποβιβάζει την ελευθερία της. Σε μια τέτοια φαύλη πραγματικότητα, η μόνη Ελπίδα για Ανάταση είναι οι δικές μας Φωνές, οι Ψυχές των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής που με τα Λάβαρα τους πορεύονται Εμπρός, πάντα Εμπρός!

Μετά το πέρας των ομιλιών, η Τελετή αυτή έκλεισε όπως αρμόζει σε κάθε Εθνικιστική συγκέντρωση, με άπαντες να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής!

You may also like...

2 Responses

  1. Νίκος ⌖ says:

    Αδερφέ με όλο το σεβασμό, δε βλέπω καμιά νεολαία στο βίντεο…

    • Δημήτρης Π. says:

      Το βίντεο είναι πλάνα από τον απλό κόσμο της συγκέντρωσης που είναι πάντα ανοιχτή για όλες της ηλικίες εδώ και πολλά χρόνια. Η νεολαία αναλαμβάνει την οργάνωση και την περιφρούρηση, δεν είναι στο ακροατήριο, την βλέπεις ολοκάθαρα στις φωτογραφίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *